Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gryf czy eliksir nieśmiertelności ?

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, bardziej opłaca sie miec gryfa na miesiąc czy z 3-4 eliksiry nieśmiertelności, bede miał 80 grzybkow, dlaczego 3-4 te eliksiry? Bo wliczam w to ladowanie nowych towarów u handlarZA magii. Przypuszczam że na wylosowanie 3-4 elikisrow wydam z 20grzybkow.

Mam 34lv...

Opublikowano

Kup gryfosmoka, niesmiertelki sie nie oplaca kupowac bo czasem mozna ja znalesc tylko za kase ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Bardziej gryfa się opłaca wg mnie. Bo trochę grzybków możesz wylocić

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Gryf najlepszy na 34 lvlu szybciej robisz wyprawy przez co szybciej zdobywasz zloto oraz masz lepsze statystyki reszte grzybow zostaw i spokojnie czekaj az eliksir sie pojawi w sklepie sam

xxx

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem lepiej, abyś kupił wierzchowca. Eliksir w końcu sam pojawi się w Gabinecie Magii. Trochę cierpliwości. Wierzchowiec w tym czasie będzie pomagał ci w zadaniach oraz zdobywaniu poziomów. Na eliksir poczekasz, robienie lochów i tak nie idzie sprawnie więc bez niego prawie nic nie stracisz.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...