Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram kilka dni w dote i zastanawiam się co ta gra oferuję w późniejszym stadium. W lolu były rankedy, lp, elo itd... Jest tutaj coś takiego czy bezmyślnie gramy i dropimy itemy? :))

Opublikowano

W późniejszym stadium chyba oferuje tylko dobieranie lepszych graczy w meczach. Brakuje eventów, czegokolwiek co by urozmaicało rozgrywkę.

Opublikowano

Większy poziom - lepsi przeciwnicy. Jeśli złożysz team to możesz grać rankedy.

/UP

Nie ma eventów.? A w LoLu jakieś w ogóle są? Chyba przeceny skórek. Póki co był Frostivius, Diretide. Pewnie w tym roku znowu to powtórzą.

he?

Opublikowano

To co UP. Dodam tylko, że chyba największy poziom dla pojedynczego gracza/małej grupki jest na Captains Mode. Jedna osoba z teamu jest kapitanem, który banuje i pickuje dla wszystkich postacie. Warto sobie zagrać na USA, bo na EU trafi ci ruska, który całą swoją "karierę" w docie spędził na All Pick'u i wybierze tak debilne postacie, że chuj człowieka strzela. Ostatnio grałem i kapitanem był rusek, a skutkiem tego była PRO drużyna: Bounty Hunter, Riki, Weaver, Nyx i Mirana. Stwierdził, że na All Pick'u te postacie są OP, bo mają niewidzialność i wszystkich zabijają.

7m9a.png

Opublikowano

@Up

Ruski są wszędzie, gdzieś był taki obrazek prezentujący filtr typu Russian Europe West etc. Ale akurat Nyx jest dobry, tylko trzeba ogarnąć.

@Topic

Z all picków możesz przenieść się na single/random draft a gdy masz team/ogarniasz jakąś rolę to cpts mod.

/Pozwoliłem sobie zedytować i dodać ten obrazek:

96gVG.png

Legenda
Opublikowano

W późniejszym stadium chyba oferuje tylko dobieranie lepszych graczy w meczach. Brakuje eventów, czegokolwiek co by urozmaicało rozgrywkę.

Widać, że masz zerowe pojęcie o grze albo nie grałeś i moja rada to się nie wypowiadaj albo jak już musisz to nie dopisuj bzdur.

@Top

Grając samemu im większy lv/poziom win tym lepszych graczy trafisz, a radzę Ci ogarnąć team i system capitans mode, światową scenę dota 2 i grać o pkt. Zabawa gwarantowana i w dodatku dużo Cie to nauczy.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@Up

Ruski są wszędzie, gdzieś był taki obrazek prezentujący filtr typu Russian Europe West etc. Ale akurat Nyx jest dobry, tylko trzeba ogarnąć.

@Topic

Z all picków możesz przenieść się na single/random draft a gdy masz team/ogarniasz jakąś rolę to cpts mod.

/Pozwoliłem sobie zedytować i dodać ten obrazek:

96gVG.png

Wiem, że są wszędzie, ale na US jest ich zauważalnie mniej. Tak, nyx jest dobry, ale chodziło mi o idiotyczne picki, jakie padły.

Widać, że masz zerowe pojęcie o grze albo nie grałeś i moja rada to się nie wypowiadaj albo jak już musisz to nie dopisuj bzdur.

@Top

Grając samemu im większy lv/poziom win tym lepszych graczy trafisz, a radzę Ci ogarnąć team i system capitans mode, światową scenę dota 2 i grać o pkt. Zabawa gwarantowana i w dodatku dużo Cie to nauczy.

Polecam też to co ten Pan. Jest masa zawodów amatorskich (nieamatorskich też), do których można się zgłosić i pograć. Jak przegrasz, to i tak się czegoś nauczysz, a jak wygrasz, to... no właśnie, wygrasz.

7m9a.png

Opublikowano

Są eventy czasem dodają jakiegoś np. diretide, ale to słąbe było/jest. Ogólnie polecam na początek ogarnąć recepty last hit i postacie na botach. Na głęboką wodę później.

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...