Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Więcej ammo w magazynku ?

cwaniaK1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie i jednoczenie prośbę. Wie ktoś może jak zmienić ilość naboi w magazynku ? np. dzisiaj gram z kolegą w iPlayWarZ zabilismy dwoch typow i mieli 3 snajpy po 90 pare ammo. Z tego co wiem to się robi przez Cheat-Engine, tylko wie ktoś albo by ktoś ogarnął jak to zrobić ? Byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

Niemożliwe jest to aby zrobić to za pomocą cheat engine. Da się zrobić ale tylko wizualnie. Podejrzewam, że to jakiś glitch z magazynkiem na 100 strzałów albo cheat.

Opublikowano

Takich cheatów nie ma, to na 100% przy pomocy CE, gdyz moj kolega kiedys tak robil tylko juz nie mam z nim kontaktu i nwm jak to zrobic ;/ dzisiaj znalazlem kolejny AW Magnum 56 amunicji z typa wylecial

Opublikowano

Jak grałem z kumplem i zabiłem typka z m16, było w niej 96 naboi. Kumpel mówił, że to są te magazynki z itemshopu za gc, ale nwm, czy mnie wkręcał czy nie. Aczkolwiek warto to sprawdzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...