Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RP na West

TigerXMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako ze mam smurfa na west chcialbym kupic sobie skorke przez Psc tylko jak to wyglada? Wiadomo ze Euro kosztuje wiecej niz 4 zlote przez co nie moge zaladowac Psc za 20zl i dostac te 800 rp wiec co mam zrobic kupic 20+10 i jak mam to niby zaladowac xD? Nw zielony w te sprawy jestem xD Powinno byc tak ze 1 RP kosztuje tyle a tyle i ta roznica 1zl nie byla by takim problemem... I wtedy za to 18 -19 zl dostac 760 rp np

Opublikowano

O ile się nie mylę, nie ma PSC za 10zł.

Jest za 20 najtańsza, lub za 30.

Jak kupisz np. psc za 30zł to wtedy wchodzisz w sklep>paysafecard>wybierasz walute euro>klikasz 5$ i wpisujesz kod.

@down

W sklepie w LoLu jest, ale w sklepie gdzie się kupuje PSC to nie ma :D.

I co do tego czy jest za 20, to nie mam pojęcia, jak kiedyś kupowałem to było, ale niektórzy piszą, że teraz jest za 30 zamiast za 20.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Euro jest nieco ponad 4zł według kursów, tak więc żeby móc za te 20zł doładować (5euro), to będziesz musiał dołożyć do kodu jeszcze małą sumkę -kilka złotych która brakuje, taki kod możesz uzyskać np. prosząc znajomego, który takiej resztki już nie potrzebuje. A i nie zrobisz czegoś takiego, że chcesz 760rp za 18zł, po prostu musisz dozbierać kilka złotych do 20-złotowego psc żeby kupić tą sumę RP podaną w sklepiku.

Opublikowano

Lepiej jest kupić PSC za 50 zł następnie Kupić RP za 10 Euro i zostaje na 2x Potem z tej 50 PSC na 20złPSC

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...