Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra nie włącza się po aktualizacji

Patatajam2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System :WindowsXP
Nazwa ostatniej aktualizacji systemu :nie znam
Specyfikacja Systemu :qknlvg.jpg

Karta graficzna GainWard GeForce GT 630
W jaki sposób problem się objawia :Podczas włączania gry nowym patcherem jest wszystko ok jednak po tym gdy włącza się xtrap wyskakuje takie coś:

b0rdhd.jpg
Po jakim czasie program przestaje działać : nie można dokładnie określić, ale podczas ładowania xtrap
Czy posiadamy firewalla ( jak tak to jaki, nie bierzemy pod uwagę zapory systemu) :nie
Czy posiadamy antywirusa ( jak tak to jaki ) :Avast! wersja darmowa (wcześniej wszystko działało)

Jak widać używam OneHitCF (nowy hack coś w stylu cfpro).

Nie wiem czy to wpływa na rozgrywkę ale nawet gdy hack jest wyłączony ten problem się pojawia.

Wcześniej wszystko działało błędy zaczęły się po aktualizacji Launchera.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

@up

Nadal ten sam błąd (po odinstalowaniu włączyłem launchera i xtrap zamiast pobrać od nowa folder po prostu odwalił to samo co przed odinstalowywaniem)

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Podczas instalacji wyskakiwał błąd, że nie mogę się połączyć z ich serwerami.

Wyłączyłem avasta.

Nacisnąłem Retry i zaczęło pobierać crossfire (to końcowe pobieranie) no i jest w procesach proces PMB.exe ale nic się nie dzieje.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Mam win xp

Pobrałem downloadera mam nadzieję że to pomoże :) Zrobię edita jak pobierze.

To samo się dzieje ;_;

Nie wiem po czyjej stronie jest wina, ale teraz nawet wyłączając avasta podczas pobierania nie chce dokończyć go tj. zamiast instalki gry pobiera mi takie coś niedokończone

jpl199.jpg

Pobrałem instalkę, no ale przy patchowaniu xtrap znowu wyskoczył ten błąd...

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

ref

błąd nadal występuje proszę o pomoc na google nie znalazłem drugiej osoby która miała ten problem co ja.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

@up

Spróbuj poprzez ctrl+alt+delete powyłączać niepotrzebne programy i wtedy odpal ten downloader co ja Ci wstawiłem :)Jeśli nie pomoże to jedynie support :)

Opublikowano

to nie pomoło

piszę do supportu :) temat cls jakby co to napiszę do moda i poproszę o otwarcie w celu dalszej dyskusji

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...