Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

komp

stach666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 12 lat i chciałbym sobie kupić komputer nowy mam stary beznadziejny troche patrzyłem tematów i nie mam nic do wyciągnięcia komputer może być do max 1500 zł niestety nie mogę kupić na morale itp ponieważ nie chcą rodzice ja się za bardzo nie znam na kompach chciałby żeby było to np na allegro lub komputroniku lub tablica moglibyście pomóc mi tam poszukać najlepiej jak by ktoś dodawał monitor 20 cal proszę o pomoc dam like za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Pierwsza rzecz - kupuj na morelach, bo w komputroniku przepłacasz ostro. Morele też mają swoje sklepy - napisz w jakim mieście mieszkasz, może mają punkt w twojej okolicy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

To morele ma blisko sklepy tylko w Lublinie i Rzeszowie. I tak, najbardziej opłaca Ci się kurierem :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

mam pytanie czy na tym morale da się przesyłkę kurierską chodzi mi o to że przychodzi kurier daje ja mu płace i jest git :D???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...