Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Far Cry 3 na xboxa vs reszta

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gram głownie w bf 3 na pc i niedawno kupiłem sobie xboxa. Powiem szczerze że ściagnąłem sobie kilka darmowych FPS i nie ogarniam kompletnie :D. Zamierzam sobie kupić FPS na xboxa w którym naucze się grać w FPS z niesłabym multi. BF3 z wiadomych przyczyn odpada i Cod BO2 bo coś go nie lubię :D.

Proszę was o pomoc

Opublikowano

Nie ma konkretnych gier w których nauczysz się gry, chyba, że zaliczamy gry w których jest automatyczne celowanie.

Ale nie polecam Ci ich bo jeśli chcesz grać dobrze to w nich się tego nie nauczysz.

Ja jak zaczynałem grać to też myślałem że FPSy są nie dla mnie, w MW 3 miałem staty 0/10 .

Nie polecam Ci także zaczynać grać od multi. Przejdź najpierw kampanię, nawet na łatwym poziomie, jeśli nie dajesz rady na wyższym, ale zawsze chociaż troche Cię to przyzwyczai.

Myślę, że Far Cry 3 jest dobrą grą. Single starcza na dużo czasu, i powinieneś chociaż trochę ogarnąć.

Opublikowano

Pierw miałem killzone 2 ograłem całą kampanie i w multi grałem bardzo długo i lipa nie umiałem celować później uncharted 2 to samo i dopiero na Call Of Duty Black Ops 1 się nauczyłem celować.

RMCF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...