Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] błendy z ggrom

JESTEM RAPEREM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moi wierni poddani sługusy zrodzeni z gliny i starych zużytych pachołkuf do podtrzymywania autostrady. Mam do was dzisiaj 2 pytania. A oturz mój błąd polega na tym, rze pobrałem tibje i nie moge włonczyć. Tzn udało mi sie jak wziołem uruchom jako administrator ale mam Windows 98 i nie wiem czy to może być z tyhm związane ale nie widze nieba ani słonca ani ksienzyca. czy to moze byc przez moja wersje systemu operacyjnego? To chyba najnowsza wersja nie wiem, tylko nie piszcie odinstaluj explorera bo to moja ulubiona przeglondarka. Dalsze pytanie wiecie morze czemu Justin Bieber pozwal mnie do sondu jak napisałem do niego list jak do kochanka? Sam wczesniej odpisal ze tez mnie kocha ( po stano zjednoczoniansku - aj low ju tu) Teraz moj murzyn robi mi pizze ( i loda ) wienc komentujcie subskrybujcie rzulty magiczny guziczek i ariwederczi

Cały tekst pisany na serio tylko przez siostre draca sie "nie tak mocno jak w dupe" przepraszam z blendy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...