Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dead Z - Darmowe lepsze WarZ!

Kurlz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!

Szkoda Ci 50zł na War Z lub masz dość cheaterów i brak nowości?

Od kilku dni można zagrać za darmo!

Dead Z - to lepsza wersja gry War Z z wieloma nowościami których nie znajdziesz na oficjalnych serwerach!

Rejestracja oraz download:

http://thedeadz.com/

Dead Z to nie żaden wirus, keylogger został upubliczniony email od AVG że gra jest czysta!

Opublikowano

Nie wiem czemu ten temat nie został zamknięty, jeśli to jest nielegalny "prywatny serwer" WarZ.

//Załatwię to z administratorem.

Opublikowano

Witam serdecznie!

Szkoda Ci 50zł na War Z lub masz dość cheaterów i brak nowości?

Chyba chciałeś napisać "Nie masz pieniędzy na War Z lub nie potrafisz włączyć cheata?"

___

Hmm jeżeli chodzi o DeadZ siedziałem i czytałem trochę na temat tej kopii WarZ , na wielu forach na necie pisze że jest to Keylogger który po jakimś tam czasie podkrada konto steam/WarZ (Nie wiem czy jest tak naprawdę) , a tak pozatym jest to zwykły emulator który niczym prawie się nie różni( Jest jakiś tam pojazd który jedzię kołami do góry,wszystko jest do kupienia za kasy gry, trochę więcej przedmiotów jest które i tak nie są zbalansowane)

co do cziterów , na deadZ prawdopodobnie nie ma żadego czita bo nikomu nie opłaca się robić

więc tak jak jedynym sposobem przekonać się czy to działa i nie kradnie to zrobić konto i grać przez tydzień , nic nie zniknie? czyli działa ;D

Opublikowano

Chyba chciałeś napisać "Nie masz pieniędzy na War Z lub nie potrafisz włączyć cheata?"

___

Hmm jeżeli chodzi o DeadZ siedziałem i czytałem trochę na temat tej kopii WarZ , na wielu forach na necie pisze że jest to Keylogger który po jakimś tam czasie podkrada konto steam/WarZ (Nie wiem czy jest tak naprawdę) , a tak pozatym jest to zwykły emulator który niczym prawie się nie różni( Jest jakiś tam pojazd który jedzię kołami do góry,wszystko jest do kupienia za kasy gry, trochę więcej przedmiotów jest które i tak nie są zbalansowane)

co do cziterów , na deadZ prawdopodobnie nie ma żadego czita bo nikomu nie opłaca się robić

więc tak jak jedynym sposobem przekonać się czy to działa i nie kradnie to zrobić konto i grać przez tydzień , nic nie zniknie? czyli działa ;D

Gra w nią coraz więcej osób i jeszcze nie widziałem zażaleń o kradzież

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Od tygodnia jest coraz więcej graczy - jeszcze NIKT nie skarżył się że ktoś ukradł mu hasła, itp...

PS. Dlaczego temat miałby być zamknięty? Skoro prywatne serwery Metin2 można upubliczniać a Dead Z - nie?

Można prywatne serwery Metin2 bo wszędzie można już zdobyć pliki serwerowe metina, a WarZ nie.

Poza tym DeadZ to emulator.

Opublikowano

Można prywatne serwery Metin2 bo wszędzie można już zdobyć pliki serwerowe metina, a WarZ nie.

Poza tym DeadZ to emulator.

tak

Emulator=Piractwo

A jak wszyscy wiemy MPC jest to forum do niszczenie gier przy pomocy botów/hacków/Czitów , a piractwo jest zabronione i równe z banem :)

Od tygodnia jest coraz więcej graczy - jeszcze NIKT nie skarżył się że ktoś ukradł mu hasła, itp...

Nie wiem , jak ja czytałem na forach to nie zauważyłem żeby ktoś pisał że ukradli konto tylko że to pewny virus ,nie wiem jak to się rozwinie ale ja pozostanę na ten czas na WarZ :)

Opublikowano

Ale wy nobki wszyscy jesteście :D Gadacie, że piractwo. Postawienie własnego serwera. Tak jest to piractwo. No tyle że popatrzcie się na dział metin2. Tam jest pełno poradników do stworzenia własnego serwera (nawet na tym forum co jest podobno zabronione) oraz reklamowanych własnych serwów, którzy nie mają podpisanej umowy z Gameforge, albo z YMIR, która posiada prawa autorskie do tej gry. A więc skończcie pierdo*lić i korzystajcie, póki macie okazje.

Opublikowano

Ale wy nobki wszyscy jesteście :D Gadacie, że piractwo. Postawienie własnego serwera. Tak jest to piractwo. No tyle że popatrzcie się na dział metin2. Tam jest pełno poradników do stworzenia własnego serwera (nawet na tym forum co jest podobno zabronione) oraz reklamowanych własnych serwów, którzy nie mają podpisanej umowy z Gameforge, albo z YMIR, która posiada prawa autorskie do tej gry. A więc skończcie pierdo*lić i korzystajcie, póki macie okazje.

ehh widać że ogar masz bardzo duży ...

Metin to grą gdzie pliki serverowe można w płatkach znaleźć i serwer założy byle debil , a jeżeli chodzi o WarZ to jednak te pliki nie są tak łatwe do zdobycia

Opublikowano

Spokojnie to WarZ a nie metin2. Narazie temat zostanei zamknięty by uniknąć tego spamu o prywatnych serwerach.

Po rozmowie z odpowiednimi osobami zobaczy się czy zostanie ponownie otwarty.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Tak więc DeadZ to emulator,pirat a takiego czegoś na forum nie tolerujemy

§ 9.

1. Zakazuje się rozpowszechniania piractwa w każdej formie. Dotyczy to:
a. wskazywania źródeł w celu pozyskania nielegalnego oprogramowania,
b. przekazywanie nielegalnie pozyskanego oprogramowania,
c. podawania seriali, cracków etc.,
d. udzielania informacji pozwalających korzystać w sposób nielegalny z oprogramowania.
2. Zakazuje się zadawania pytań o sposoby pozyskania rzeczy wskazanych w pkt 1.
3. Zakazuje się przywłaszczania/łamania praw autorskich.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...