Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram na serwerze NewTimes i mam mały problem z mbotem. Wszystko jest ładnie pięknie, dopóki postać nie pójdzie do miasta... Jak pójdzie do miasta to już nie wraca :/ Wrzucam pliki z konfiguracji bota i proszę o pomoc. A... i jeszcze jedno. Słyszałem, że można włączyć bota na kilka postaci. Jeżeli to prawda to mógłby mi ktoś powiedzieć jak to zrobić ? Pierwszy raz korzystam z mbota.

post-797182-0-33642400-1369499343_thumb.png

post-797182-0-67023800-1369499345_thumb.png

post-797182-0-09111200-1369499348_thumb.png

post-797182-0-33463900-1369499350_thumb.png

post-797182-0-68847100-1369499352_thumb.png

Opublikowano

Z tego co widzę to bot nie ma załadowanego skryptu na spot.

Co do wielu botów, zasada jest dość prosta: 1 folder = 1 bot = 1 zalogowane konto

Opublikowano

I tak jest jeżeli chcesz więcej wlaczyc robisz foldery i wrzucasz tam mbota

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Ad 1.

Zakładka pętla -> start nagrania -> idziesz na spot -> koniec nagrania -> zapisz skrypt

Następnie ładujesz skrypt w zakładce obszar -> przycisk skrypt

Jedncześnie oświadczam ze domyślnie ostatni punkt skryptu bedzie śrdokiem koła w którym expi bot. Można to zmienić wprowadzając koordynaty.

Ad2.

W zależnosci od kompa. Ja na laptopie jestem wstanie odpalić jakieś 4-5 konta (średni laptop). Ciągnie to dużo zasbów grafiki przede wszystkim.

Jest opcja zabij klienta. Oznacza to że postac jest w grze, robi swoje, ale nie masz podglądu na nią. W taki sposób jestem wstanie otworzyć koło 35 kont.

Jeszczenie nie miałem potrzeby zeby nainać na 35 konta. Wiem, że w 2 x 8/8 party bez klienta + jeden kontroler na którym miałem włąsnie podgląd co robią postaci i jak, spokojnie dawało rade. W/w sposób to 16 kont online bez klienta oraz 1 kont z podglądem. Dwa party nabijało loop'a a jeden staler sprzedawał to.

Pewnie sie zapytasz: ale, ale , ale ,alealelaelaelaelaelallaelaelael, jak bede mial bez clienta, to jak zobaczyć co robi ?

Odpowiedź brzmi : o ile pamietam tylko płatny bot, sbot miał funkcję przywracania klienta. Mbot musisz poprostu zamknąć lub wylogować postac (jest taki przycisk) i odpalić klienta na nowo, ponownie logująć postac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...