Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kha'Zix vs Zed vs Jayce vs Diana

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Kha'Zix, Zed, Jayce i Diana
Zależy mi na: Dobrym miderze. Nie musi być dobry w early, wystarczy, że będzie się trzymał na linii z kilkoma czerwonymi potionami (tymi za 35 golda ofc). Musi być dobry w mid i late. Rozpatrujemy rolę midera!
Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - WSZYSTKICH POSTACI. (Musiałem dużymi i kolorowymi literami, bo już kilka razy ludzie nie czytali ze zrozumieniem.)

Wiem, że Kha jest OP od early, aż do late. Jednak podoba mi się Zed, a także Jayce (tak, na midzie) i Diana.

Oczywiście lajki czekają na rozdanie. :)

Pozdrawiam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Zed po nerfie nie jest już taki hojrak ale nadal daje rade, jego combo zabija w 100% adc/apc. dodatkowo fajny escape mechanizm, zasięgowy shuriken ułatwia ci farmę jak masz ciężko na lini. Najgorsze jest to ze musisz ogarniać z energia.

Jayce dobry na mida jak i topa. Super poke, ogromy dmg z dobrym buildem, mega mocny pick według mnie. Jak ogarniesz combo to zabijesz 1v1 hmm.. może każdego ale musisz myśleć a nie napieprzać klawisze na pałę :D + najlepiej trafić z q+e.

Diana, ona dostaje nerfy i tak jest według mnie caly czas za dobra, tanky+dobry dmg, po 6 lvlu jesli trafi cie z q modl sie zeby cie nie zabila, tarcza z dobrym dmg która potrafi uratować życie, dobra do team fightow, może zaczynać Tf'y razem z hour glass'em. IMO SHE IS OP.

Kha Zix jego nie mam i nie chce mieć. Dobry w każdym etapie gry, w TF skacze i zabija jak pooje**ny.

51508337.png

Opublikowano

Kazik

+ slow

+ 2x ult

+ niewidka

+ escape

+ bardzo strong postać

+ burst

+ farma

+ harras

+ mobilny

- mana

- no range

Zed

+ energia

+ harras

+ escape

+ farma

+ fun z gry

+ burst

+ aoe

- melee

- słabszy przed 6lv

Jayce

+ harras

+ farma

+ aoe

+ escape

+ 7 skilli

+ niski cd

- manożerny

- trzeba ogarnąć w range E+Q

Diana

+ aoe

+ farma

+ harras

+ doskok

+ tarcza

+ odnawialny ult

+ grywalność

+ dobra na mida jak i do jungli

- praktycznie brak cc

- słaby escape

Osobiście kupiłbym Kha'Zixa, gdyż pasuje pod mój styl gry, ale ty wybierasz kogo chcesz :)

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

@UP

No właśnie jak widzę, co można robić Kha'Zix'em, to aż mi ślinka cieknie.

Mam ochotę na tego Kha'Zix'a.

@Top

Odświeżam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ja też bym wybrał Kha, jest dość słaby w early ale jeśli Ci to nie przeszkadza to bierz go śmiało genialne akcje można nim robić :)

Jak np. takie coś :

Niektórzy mówią, że w Late słabnie co jest kompletną bzdurą.

HmYDFyW.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...