Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zasilacz

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Planuję zakupić kartę graficzną GeForce 9800GT. Jak myślicie zasilacz I-Box 400 W wytrzyma tą karte czy lepiej zmienić ?

Jeśli zmienić to na jaki ? Na zasilacz mam mało pieniędzy więc jakiś tańszy byleby działał. Może jakiś chieftec używany ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Mówiłem, że mam bardzo mały fundusz więc znajdę jakiegoś używanego fortrona :) Dzięki za odopowiedzi :D

@EDIT

A co myślicie żeby zamiast 9800Gt wybrać hd4850 ? Do hd4850 zasilacz ten fortron 400 w starczY ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Okej, tylko że jeśli muszę zmienić zasilacz to kartę dopiero po pewnym czasie kupie bo mam ograniczony budżet. Więc taki Chieftec 400W używany do tej karty ( hd4850 ) by starczył i mogę w ciemno brać ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Jednak sprawy potoczyły się bardzo dobrze i dostałem ofertę kupić GeForce GTX 260 OC z najlepszym chłodzeniem. Teraz potrzebuje od was jak najtańszego zasilacza żeby uciągnął tą karte spokojnie. PROSZĘ WAS O POMOC PO RAZ OSTATNI . :)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Podaj Konkretnie ile pieniędzy masz do wydania na ten zasilacz to odpowiem ci jaki a moc to do 500w musi i tak być bo 400w nie da rady z taka grafika podaj budżet, Lepjej kupic GT9800 chodzi lepiej i jest płynniejsza

Dobrze myślisz ten będzie zdecydowanie dobry RockYea tańszego nie kupisz to jest w okazyjnej cenie :D jak podam Makrak

Opublikowano

Podaj Konkretnie ile pieniędzy masz do wydania na ten zasilacz to odpowiem ci jaki a moc to do 500w musi i tak być bo 400w nie da rady z taka grafika podaj budżet, Lepjej kupic GT9800 chodzi lepiej i jest płynniejsza

dafuq, 9800gt to nawet nie startuje do gtxa260 a co dopiero że go przegania... To jest dobre kilkadziesiąt procent wydajności

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...