Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

piotereczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat założyłem po to, aby nikt z was nie stracił kasy niepotrzebnie np. na konta premium, gdzie dostaniecie bana poprzez niewyrozumiałą i nieogarniętą administrację. Tutaj będę aktualizował serwery z dowodami, jak są nieogarnięte.

CS-LOD

xx <- Link dowodu przykładowego
Nieogarnięci, spóźnieni kilka dni admini tymczasowi, główna administracja w miarę wyrozumiała.

----------------------------------------------------------------------------------------Opis sytuacji--------------------------------------------------------------------------------

Po nocce spędzonej u nich na serwerze oraz 2 tygodnie po kupnie konta vip i zmarnowaniu ok. 50h dostałem bana.

Za co? Za to że inny nick o dziwo używał mojego IP (WTF?!) i grał(odpalony) na serwerze z sieci na którym nie grałem nigdy w życiu.

Skutki rozmowy możecie zobaczyć na linku, nie zamierzam wydawać 25zł ponownie na ich serwer.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Zapraszam do dodawania postów z innymi serwerami i przykładami podobnych do tych powyżej. (Serwer, link o UB na forum, skutki N.O. Administracji

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...