Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sposób na kase

ZeusekHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czeźdź . mam pytanko juz 2 dzis xD czy jest jakis sposób na kase ? w sensie ze dużo za jakis wyścig leci np po 50 tyś bo jak widzialem są samochody po 1,8kk więc skąd ludzie mają na takie fury ? (no niektórzy kupują), a z drugiej mańki to czy jest podobny sposób na jakies Speed Boost'y ? (nie piszcie ze ankiety ) chodzi o darmowe sposoby :)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Co do szybkiego zdobywania kasy, to możesz kupić sobie za 500 SB tygodniowy mnożnik gotówki 100%, przy nim bardzo szybko zdobywa się fundusze, za jeden pościg można dostać wtedy nawet 30k.

Ja polecam się ścigać na ucieczkach drużynowych High Stakes i Late Deparature.

Jeśli chodzi o darmowe SB to są tylko 2 działające sposoby:

http://www.mpcforum.pl/topic/793506-zdobywanie-sb-przez-aeriagames/

http://www.mpcforum.pl/topic/929140-poradnik-darmowe-speed-boost-w-kilka-sekund/

Opublikowano

czeźdź . mam pytanko juz 2 dzis xD czy jest jakis sposób na kase ? w sensie ze dużo za jakis wyścig leci np po 50 tyś bo jak widzialem są samochody po 1,8kk więc skąd ludzie mają na takie fury ? (no niektórzy kupują), a z drugiej mańki to czy jest podobny sposób na jakies Speed Boost'y ? (nie piszcie ze ankiety ) chodzi o darmowe sposoby :)

http://www.mpcforum.pl/topic/737322-150513-slenfbot-v29/ 1h =400 tysi $

Opublikowano

Na kase to kupujesz mnożnik i tutaj nie wiem czy wolisz botem , czy normalnie . W razie czego bot - GPWA , normalnie wyścigi ( Most Wanted ) według mnie najlepszy , bo chojne nagrody są ;) . Co do SB , to nie ma żadnych darmowych ^^ . Ankiety są , ale doczytałem , że nie chcesz na tym zarabiać więc nie będe się na ten temat rozpisywał .

Opublikowano

Niedobrze się stało, slenf juz nie działa jak dawniej, 400k w godzine to mało :( no ale chociaz gra nabiera sensu :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki za wszelkie pomysły jeszcze jedno można link do bota / trainera który jest akutalny na każdą wersje ?

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Ogólnie tylko trainer od Gamerz jest dość aktualny i działa niezależnie od wersji, jednak sądze, że nie zawsze Antihack jest w nim aktualny, stąd też możesz mieć w przyszłości problem z tym, że będzie on działał :P

Po prostu korzystaj z aktualnie dostępnych trainerów, jest ich na razie w sumie chyba ze 3 :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Są też inne boty :) Wiadomo ja w 1h miałem nie dawno 200-300 ale w tej chwili nie używam żadnych czitów ale polecam bota trainer i masz kase :)

44973787949231304450.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...