Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura WP 69lv, Palec czy Wir? Siła czy Zr?

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, właśnie dobiłem swojemu dropkowi WP 69 lv, i nadszedł czas żeby zastanowić się, czy wbijać na M wir czy palec. Otóż owa postać będzie ogólnie dropkiem na mapki do dt, metki w red/zwykłym lesie i na ognistą ziemię. Sam nigdy WP nie grałem więc nie wiem który skill będzie lepszy do dropu (dodam że mam już wbity na M standard pod konia czy Zbroja Strach Ostrze). Jeszcze jedno pytanko: z jakie staty ładować dalej, Siłę czy może Zręczność? Z góry dziekuję za pomoc, Pozdrawiam

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Wal w wira i siłe - mozesz 2 - sila i 1 zrecznosc

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Wirka bo jak dużo mobów się zrespi to nie będziesz musiał celować tylko odpalasz i znowu bijesz :)

A co do stat to ja zawsze waliłem :

1HP, 1INT, 1Sila,

#JebacSygnatury

Opublikowano

wirek llepszy do dropu jak palec. dla wp lepsza jest sila bo daje dmg do broni i do skili. rowniez int bo daje dmg do skili jak i zwieksza atak czarowanego oraz zwieksza def zbroi

mojasygnan.png

Opublikowano

Daj w wira i w siłe. Po co Ci na surę zręczność?
Z siłą będziesz miał większe hity na metkach :)

Opublikowano

Głupoty. Oczywiscie Siła - wieksze DMG i wiecej ustoisz przy metku z powodu % do PŻ. Zreka jedynie do DT Solo. Nie wirek nie palec tylko dropkowi do np. Lasu daje sie Ostrze-Zbroja-Strach-Rozpro-Wir-Palec z powodu wiecznych ksujow.

Opublikowano

Wirek , bo z palca w pvm zbytnio nie zrobisz nic. Jedynie pojedynczym mooba// bossowi mozesz cos zrobic.

A staty to raczej wszystko w sile, bo uniki masz z konia, bo jak przypuszczam masz miltara. Wiec zr na koniu zbytnio nie pomoze.

Nie jestem tu po to by zbierać lajki czy tam plusy, jestem tu, aby dzielić się swoja wiedzą z tymi której jej potrzebują,

Lub zasięgać porad od lepszych i bardziej doświadczonych ode mnie :)

netuy.jpg

Opublikowano

Ta, o ile nie trafisz na koksa który Ci wybije z głowy walenie na wolnym, z resztą wojownikowi mental w lesie silne nie potrzebne bo tylko większe przeszywy wchodzą.

yj4x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...