Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TPA Nunu - czy opłaca się kupić i pytanie o turnieju

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, innymi postaciami nie gram czy tez nei posiadam, a nunu mnie zaciekawił szczególnie jego pyszczek i to, że bedzie unikalny.

A do turnieju pytanie to takie, czy jest jakiś teraz w gdansku lub czy sie odbedzie bez ograniczonego wieku?

Opublikowano

Jak ci sie fajnie gra nunu to nie widze przeciwskazań do kupowania tego skina ;)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

znaczy, każdy ma swój gust. mi się jedynie tpa ezreal podoba, bo nie gram żadnymi solotopami, supportami itd.. jedynie może go na jungle wezmę ale to pod specjalny team comp.

jak lubisz tym grać, i skin Ci się podoba, czemu nie? ja go nie kupiłem bo mi się nie podoba, u Ciebie może być przecież inaczej.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

grałem nunu z tym skinem dzięki programowi lol skins i wg mnie kompletnie się nie opłaca. Juz duzo ladniejszy jest zwykly. Jedynie TPA Shen jest warty uwagi

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...