Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kolejny problem pomocy :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , a więc tak.

Mam serwer dedykowany (pełen dostęp do wszystkiego ) wgrałem silnik forgebukkit (mody+pluginy) pokazały mi się dwa foldery plugins i mods gdy wgrywał pluginy wszystko działa tylko problem jest w tym że nie wiem jakie mody mogę wgrać i jak ;)

Opublikowano

Modyfikacje wgrywać musisz tylko te co działają z Forge czyli np. Furniture Mod , BuildCraft itd ;) Najlepiej wpisz w google 'Minecraft Forge Mods' :D

Opublikowano

Wielkie dzięki że chodz troche coś się dowiedziałem. Znalazłem liste modów jakie mogę wgrać ale pytanie jak ?? cały plik spakowany czy mam go rozpakować ?? jak to wygląda ?

Opublikowano

Wielkie dzięki że chodz troche coś się dowiedziałem. Znalazłem liste modów jakie mogę wgrać ale pytanie jak ?? cały plik spakowany czy mam go rozpakować ?? jak to wygląda ?

Wystarczy wgrać plik spakowany w .rar lub .jar ;)

Opublikowano

Wszystko wgrałem i gdy próbuję włączyć serwer on bardzo długo czyta a potem się wyłącza.

Niektóre modyfikacje mogą nie działać :P Wgrywaj po jednej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...