Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PaxCraft][1.5.2][NEW][HOT][REKRUTACJA NA ADMINA][1 OSOBA VIP][START 15:00]

Unions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgłaszam się na adma lub moda :D

Nick: jojo31312

Znajomość komend 0/10: 8

Czy byłeś adminem na innych serwerach?: Tak

Czy dogadujesz się z graczmi? 0/10: 9

Micro: Popsute :(

graphic.png

Opublikowano

Nie polecam. Super_Vip ma fly na survival+Frakcje? Da fuq? serwer bez forum. Ale sklep oczywiście jest ^^. Dobra, nie będę się rozpisywał, nie chcę hejtować, Ale jeśli chcecie zrobić jakiś fajny serwer survival+Frakcje, to naprawdę usuncie fly z super_vipa...

Opublikowano

Nie znasz sie i tyle.

IntelC0r3PL siedzisz pewnie caly dzien na mpc i psujesz serverom wejcie gratuluje noobie

Nie znam się i tyle?? kurwa, człowieku ty nawet pluginów nie umiesz wgrać na serwer, a mówisz do mnie noobie, ale nie o tym. Czy widziałeś kiedyś jakiś server survival+Frakcje

(Taki większy conajmniej 100 slotów) I żeby vip/svip miał fly? Tak btw, widzę ze dużo o mnie wiesz, skoro sądzisz że siedzę cały dzień na mpc ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

widac mysli ze ma duzo lat siedzi se na mpc zamiast wyjsc na miasto, a dotego sam oceniasz ludzi mowisz ze mam malo lat. Gratulacje dla ciebie

Opublikowano

Zgadzam się z kolegą UP, napisałem swoją opinie. A ten mnie zaczął wyzywać od noobów. Koleś myśli, że jak robi serwer, to wszyscy będą pisać Jaki pro serwer, czekam na start !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...