Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Sona w bazie 3x Q

Gapciek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Nie raz słyszałem COś o sonie,jezeli w bazie uzyje sie 3x Q Albo 4 to cos ma sie lepiej czy coś... moze mi ktoś to wytłumaczyc ?

P.S O MPC: Za kazdym razem gdy wchodze na MPC To wyskakuje białe okienko ze mozna lajknąc ich FP,Gdy klikam x Zeby wyjsc i chce sie zalogować i daje "zaloguj" To nic nie reaguje i musze refresh strony... wy tez tak macie ?

JESZCZE JEDNO ! LOLKING: Gdy wchodze na Lolkinga zeby sprawdzić sobie kogoś czy coś to wyskakuje mi wirus http://scr.hu/0idi/y2mhk

Opublikowano

Nabijasz jakiegoś spella 4 razy i masz aktywnego passywa, który uaktywnia dodatkowe możliwości spelli Q/W/E.

Opublikowano

Jakie dalsze odpowiedzi ? Wiele klas ma tak np, annie , nabijasz sobie skille po drodze żeby miała stuna , tak samo działa to na sonie , chodzi o passywki :D

Opublikowano

Jakie dalsze odpowiedzi ? Wiele klas ma tak np, annie , nabijasz sobie skille po drodze żeby miała stuna , tak samo działa to na sonie , chodzi o passywki :D

Zadałem jeszcze 2 albo 1 pytanie ^^

up. No własnie mnei to dziwi.. wirus na lolkingu :P Kolega tez tak ma ;d

Opublikowano

A może spróbowałbyś dodać stronę lolking do wyjątków w AV?

@down

Nie, na pewno nie jest groźny. Prawie nikomu nie wykrywa lolking virusa, także nie musisz się o co obawiać.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mam tak samo. Zamykasz reklamę fb, i masz napis coś w tym stylu. Witaj, jesteś niezalogowany jak masz konto to zaloguj się, jeśli nie to zarejestruj. Klikasz prawym na napis zaloguj się, otwórz w nowej karcie i zaloguj się wtedy :)

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Uzywasz avasta...

Mi ostatnio avast odnalazl wirusa w C>........>........>avast/avast.eve ^.^

Usun ten szajs u kup dobrego antyvira.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Co do pierwszego pytania z Soną:
Gdy używasz zaklęcia (byle gdzie i byle którego) dostajesz ładunki.
Za 3 lub 4 ładunki, Twój następny autoatak zada dodatkowe obrażenia (8+10*lvl) i nałoży na cel jakiś efekt. Dla Q jest to zwiększenia Twoich obrażeń pasywki. Dla W zmniejszenie obrażeń wroga o 20% a dla E spowolnienie przeciwnika. Przeczytaj opis skilli i opis pasywu - tam jest wszystko dokładnie. A na fontannie robi się to dlatego, żeby nie marnować many na linii na bezsensowne ładowanie tej pasywki.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...