Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje supporta na rankedy, dzięki któremu będę w stanie wygrać linie z ogarniętym adc. Support ma być dobry w każdej fazie gry, cena nie gra roli.

91.jpg

Opublikowano

Blitzcrank

+ przyciąganie

+ podrzut

+ uciszenie

+ speed

+ escape

+ niski cd

+ dobre combo

+ tarcza

- manożerny

- doświadczony gracz będzie się chował za mininami w celu uniknięcia Q

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Blitza chcialem kupic, lecz jest to nie oplacalne z powodu tego, ze na kazdym rankedzie jest u mnie banowany. Zapewne jak bede wyzej to z pewnoscia znacznie mniej bedzie banowany wiec wtedy postanowie go kupic. Poki co poszukuje kogos innego. Pisac wiecej propozycji

91.jpg

Opublikowano

Lulu ale nie wygrasz na solo topie z ogarem... Lulu musi chodzić za jakimś mele wtedy nawet ten mele pokona 3 na raz

Opublikowano

Ja tam wole blitza, jedyny supp jakim gram jest poprostu super, nie jest manojadaczem bo bieżesz clinensa ;D i jest git.

Ja zawsze biorę flash/CL bo umiem blitzem grać więc zaczynam z krystałkiem wardami itp idę do nich aż zbiją mi HP do pasywki, uciekam pod turreta na low HP flash grab ADC ma killa

Mój rekord to twitch 11/0 w 9 minucie :D

Ale jednak jest banowany wiec polecam leone. Stun za stunem stuna pogania a jak ci sie skończy stun to 2 dajesz :D

Lulu jak lubisz takie suppy jak najbardziej, na streamach xPeke (taki gościu pro gamer, sam mało wiem bo nie oglądam ale jest zajebisty serio xD) bardzo często lecą bany na Lulu.

Ja nie lubie supportów typu lulu czyli ze 1 skill i nie mam many, nie mam DMG i daje tylko tarcze ;-; ale jes tbardzo dobra.

wdg mnie te 3 suppy ucieszyły by mnie jako ADC najbardziej

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...