Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czysty Surv / Surv + gildie...

Gra na czystym survivalu, czy raczej Surv + gildie?  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki rodzaj survivalu wolicie?

• Czysty survival
      11
    • Survival + gildie
      11
  2. 2. Jaki drop surowców wolicie?

• Ze Stone'a
      9
    • Z Rud (XRayowce byliby wy?apywani)
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czysty surv, gildii jest już za dużo.

OtherDrops zdecydowanie, ponieważ na serverze trzeba spędzić więcej czasu no i każdego nie sprawdzicie. ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jeśli drop będzie z kamienia, to z pewnością nie zagoszczę na twym serwerze. Dużo lepsza zabawa i satysfakcja jest gdy każdy kawałek żelaza znajdziemy osobiście w większych skupiskach. Dla mnie ciągłe kopanie kamienia z modlitwą aby wyleciało coś dobrego to odbieranie zabawy i przyjemności z kopania, którego już nazbyt się nażarłem. I głosuję również za czystym survivalem, w którym to mogę pójść do czyjegoś domu, po prostu bezlitośnie ukraść cały dorobek i przy okazji zabić właściciela (lub samym stać sie jego ofiarą), a po udanym lub też nie splądrowaniu czyjegoś domu ze wszystkiego co się dało, wyskoczyć z niego i udać się w jedną długą, aby poszukać następnych przygód których świat Minecrafta nie ma końca.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Czysty survival + rudy 4ever, to prototyp minecrafta którego NIGDY nie warto porzucać - co do wyłapywania X-ray proponuję zainstalować OrebFuscator, który znacząco umili Ci życie i zablokuje jakieś 95% cheaterów :)

Opublikowano

Surv+Frakcje zawsze lubiłem gildie :D Drop ze stone ponieważ jest to any xray.Polecam ci plugin Exp-jest to autorski plugin użytkownika mpcforum, niepamiętam

jaką ma nazwe(plugin dodaje łatwiejszą konfiguracje nie jak w other.ale other też zostaw.

mhmm...?

co jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...