Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry Online na dwie osoby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gier online na dwie osoby, tak jak "Ognisty chłopak i dziewczyna" tylko że multiplayer (multi tylko na dwie osoby, Ja i kolega/koleżanka), bo nie mam co robić i koleżanka chce w coś zagrać :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

http://www.wyspagier.pl/boxhead.html

Boxhead, bardzo fajna gierka.

http://www.wyspagier.pl/bomberman-pingwin.htm

Bomberman pingwin chyba kazdy zna :D Ale polecam :)

Tak, dokładnie chodziło mi o to że koleżanka nie jest obok mnie tylko zagrać mutli z nią chcę jak gra się w np.. Left 4 Dead tylko że online, internetowa :P

3t6EGVz.png

Opublikowano

Moze battlefield heroes? Tam warto trzymac sie razem i wspierac ;x Jeden bierze strzelca, druga medyka i jest git ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moze battlefield heroes? Tam warto trzymac sie razem i wspierac ;x Jeden bierze strzelca, druga medyka i jest git ;)

Chodzi mi o online że bez pobierania. Typu Ognisty chłopak i Wodna dziewczyna (czy jakoś tak to było xD) tylko że multi na odległość, nie na jednej klawiaturze.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Tak, dokładnie chodziło mi o to że koleżanka nie jest obok mnie tylko zagrać mutli z nią chcę jak gra się w np.. Left 4 Dead tylko że online, internetowa :P

W Left 4 Dead po zainstalowaniu patchy, można grać na multi, na scrackowanych serwerach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...