Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NPWM (Najlepszy przekaz w miescie)

Zbugowany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ło kur*a. Za przeproszeniem. Ale wy macie ludzie orientacje. Rok temu w Must Be The Music byli i doszli do finału. Bo jakiś LEMON wygrał. -_-

Fajna piosenka, ogólnie mają fajne piosenki, ale nie lubię takich tematów, takich ludzi tak zwanych sezonowców. Jak było z South Blount System ?

Jedna "fajna"- bo mi do gustu nie przypadła - piosenka. Była chłodna... I co ? Jest chłodna nadal, a fanów już nie przybywa. NPWM co prawda jest o niebo lepsze. Ale nikt tego nie zauważa. Byłem ich fanem i nadal jestem. Są świetni. Tyle.

Opublikowano

Ło kur*a. Za przeproszeniem. Ale wy macie ludzie orientacje. Rok temu w Must Be The Music byli i doszli do finału. Bo jakiś LEMON wygrał. -_-

Fajna piosenka, ogólnie mają fajne piosenki, ale nie lubię takich tematów, takich ludzi tak zwanych sezonowców. Jak było z South Blount System ?

Jedna "fajna"- bo mi do gustu nie przypadła - piosenka. Była chłodna... I co ? Jest chłodna nadal, a fanów już nie przybywa. NPWM co prawda jest o niebo lepsze. Ale nikt tego nie zauważa. Byłem ich fanem i nadal jestem. Są świetni. Tyle.

Piosenka nie przypadla mi do gustu, niestety. Nie mam zamiaru ich hejtowac ani nie lubic poniewaz sa dobzi. Robia to co lubia i to na co maja ochote. Mam nadzieje ze im nie odwali po tym jak zarobia 'troche' kasy :)

Jezeli chodzi o SBS to jest slaby w ch*j : >

61093c6efb.png

Opublikowano

Przecież te całe npwm jest na tym samym poziomie co sbs.

TO JEST GÓWNO NAJWIĘKSZE! Typy bez flow, bez techniki z chujowymi, płaczliwymi i banalnymi tekstami.

Dobrze, że ich fanki nie mają nawet 15 lat, to nawet na olis nie wbili. Beka z obrońców tych wack'ów.

e: Zamykam temat.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Największy przypał w mieście.

Największym przypałem jesteś ty konfituro : ]

@top

W październiku bodajże wydają płytę ·Słowa Prawdy, udzielają się charytatywnie, starają się i idą do przodu. Fanów może nie przybywa, ale robią to co lubią i potrafią.

Opublikowano

@top

W październiku bodajże wydają płytę ·Słowa Prawdy, udzielają się charytatywnie, starają się i idą do przodu. Fanów może nie przybywa, ale robią to co lubią i potrafią.

Nie potrafią.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ultimate przestaniesz tutaj spamić? dodaj odpowiedź

KTÓRA MA SENS

A co mam powiedzieć jeszcze? Nie będę patrzył na nazywanie tego dobrym rapem, a dlaczego są chujowi napisałem wcześniej. Nie mają flow, technicznie to 2000 rok, rap dla gimbazy, słabe teksty, np.

Aniele, nie patrz mi tylko w oczy.

Powiedz, którymi ścieżkami śmierć kroczy.

Pozwól bym miał po prostu głos proroczy.

Nie dosyć, że pojedyncze, to jeszcze dokładne i bez sensu. Jak chuja wiecie o rapie, to się nie wypowiadajcie. NPWM to gówno.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Dobre rapsy na propsie od 1410. Sam Jagiełło bujał się przy tym pod Grunwaldem.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Największy przypał w mieście.

Komercja, nikt o nich nie pamięta po mbtm.

No bo chłopaczki są w EMI? Gdzie promocja jest o kant dupy rozbić no ale chcieli coś wydać... równie dobrze taki gracz jak Eripe mógł próbować wydać Odium po Chamskich Rzeczach i z racji tego że ma dosyć silną pozycję to sprzedałby pewnie więcej płyt niż te wacki xD

BTW Małpa sprzedał w podziemiu więcej niż oni na legalu, a zrobić złoto na OLiSie to małe piwo, BEKA.

@top

Za chuj nawet pewnie nie będzie co sprawdzać... Może robią to co lubią i... chuj... Tak jak oni robią "rap" to ja mogę do szuflady, a nie na legal, nie potrafią bo nawet w beat nie trafiają...

Ultimate przestaniesz tutaj spamić? dodaj odpowiedź

KTÓRA MA SENS

Nie że go bronię ale jedna wypowiedź Ultimate>Wszystkie twoje w tym topicu.

ELO!

A co mam powiedzieć jeszcze? Nie będę patrzył na nazywanie tego dobrym rapem, a dlaczego są chujowi napisałem wcześniej. Nie mają flow, technicznie to 2000 rok, rap dla gimbazy, słabe teksty, np.

Aniele, nie patrz mi tylko w oczy.

Powiedz, którymi ścieżkami śmierć kroczy.

Pozwól bym miał po prostu głos proroczy.

Nie dosyć, że pojedyncze, to jeszcze dokładne i bez sensu. Jak chuja wiecie o rapie, to się nie wypowiadajcie. NPWM to gówno.

Dla porównania szesnastka Sokoła napisana w 15 minut:

Ty chcesz sukces, walizki, zmiana miejsca,

I mkniesz w próżnię, dla wszystkich sprawa szczęścia,

Zwykle tu gdzieś, tak szybki zawał serca i

Łudzisz się że to będziesz ty i mijają kolejne dni

Sukces, sukces, uściski, błyski, zdjęcia,

Uśmiech, uśmiech, półmiski, whisky, wejścia,

Znów gdzieś, później, turystki, cycki, sperma i

Budzisz się i kolejne drzwi i mijają kolejne dni

Rzucisz bliskim, co chcesz, będą szanować cię,

Musisz być kimś, bo wiesz, że potrzebować źle,

Głupim wszystkim powiesz, że wciąż osiągasz cel i

Kupisz sobie tym pięknie ich i mijają kolejne dni,

Chuje czekać teraz już nie będzie grzecznie,

Uczesz się jak pedał, później świeć na mieście,

Uwierz że kariera to nie pełne szczęście gdy

Masz hajs ale nie masz nic i mijają kolejne dni

RAP>GÓWNO>NPWM/SBS

JEST RAP!

Myślę iż są na słabym poziomie rapu.

To nawet nie łapie minimalnej poprzeczki xD

@TOP

Ten zespół to jest porażka polskiej muzyki dlatego że jeśli tak słaby zespół przechodzi MBTM to na prawdę jest się czym martwić, śmiem twierdzić że ta dziewczyna która wygrała X-Factor wpierdala dupą ten chujowy zespół.

Najlepsze jest to że przecież "przekaz" się liczy... no kurwa nie za bardzo, co z takim przekazem jak forma chujowa. Stawianie przekazu wyżej niż flow, technika, rymy, dykcja jest debilizmem, jak macie ochotę posłuchać sobie czegoś "z przekazem" równie dobrze możecie sobie odpalić na YT jak ktoś recytuje Mickiewicza zapewne ten typ od recytacji będzie miał lepszą dykcję niż każdy raperek w tym zespole...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...