Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 135rp vs wrl

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy jest sens 135rp iść na wrl na Demonie? Chodzi mi tu oczywiście o zarobek. Ze sobą wezmę runy stone shower (jak znikną).

Jeśli tak to ile wziąć smp na 1000 crystalline arrows?

EQ(po hacku):

-zao helmet

-crown shield (raczej zbędny)

-boh

-zao legs

-pall armor

-koshei's ancient amulet

-composite hornbow

Skille:

20mlvl

99/83 (w armorze)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nie polecałbym zarabiac na wrl .

Jesli chcesz kasy to bij lizard chooseny , gsy na forb , nightmare lub nawet mozesz isc na baute z runkami.

Jest sposob na wrl z trapami ,ale nie dosc ze na Demonie jest ich mało to jest to upierdliwe i nie ma tam expa.

+ do tego nie jest to tez jakis nie wiadomo jak wielki zarobek.

Opublikowano

Nie polecałbym zarabiac na wrl .

Jesli chcesz kasy to bij lizard chooseny , gsy na forb , nightmare lub nawet mozesz isc na baute z runkami.

Jest sposob na wrl z trapami ,ale nie dosc ze na Demonie jest ich mało to jest to upierdliwe i nie ma tam expa.

+ do tego nie jest to tez jakis nie wiadomo jak wielki zarobek.

GSy na forbidden nie dają aż takiej pięknej kasy i daleko są, ale biłem tam. Na chooseny nie mam dostępu (brak mortal combat.. ;/). Z nightmare też nie ma kasy, a na banute za słaby na razie jestem żeby tam profitować.

Na razie biję ghastly dragony, ale ciągle zajęte są także chciałbym coś bić zanim się zwolnią ghastly :p

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Na gsach nie masz zarobku?

ja tam na 400 assek + 50 smp i softy wychdoilem zawsze z 30-60k do przodu.

Co do banuty to wcale nie.

Jesli masz głowe i potrafiszzgrabnie wallowac to i exp bedzie kozak i kasa bedzie.

Chyba ze lubisz bic wieczorkiem i sa u ciebie wolne resy to polecam wyrmy na dara tam za necro questem.

Full resp + 0 ludzi na nim = mega profit , dobry exp a do tego wrmy sie całkiem spoko bije.

Opublikowano

Na gsach nie masz zarobku?

ja tam na 400 assek + 50 smp i softy wychdoilem zawsze z 30-60k do przodu.

Co do banuty to wcale nie.

Jesli masz głowe i potrafiszzgrabnie wallowac to i exp bedzie kozak i kasa bedzie.

Chyba ze lubisz bic wieczorkiem i sa u ciebie wolne resy to polecam wyrmy na dara tam za necro questem.

Full resp + 0 ludzi na nim = mega profit , dobry exp a do tego wrmy sie całkiem spoko bije.

Na GSach jest zarobek, ale niewielki :p

Banutę będę musiał ogarnąć.

Wyrmy przejadły mi się ;p

Na razie zostanę na GD jak tak.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Próbowałeś Nighty yalahar ? piękny exp i profity zawsze tam miałem rpkiem

Hydry rpkiem będzie dobrze

A już nie mówie o gsach na 130 lvlu rp na forbidden będziesz miał profit i to duży

ja osobiście na twoim lvlu to zarabiałem na kopalniach svargrond/frostach ale to jestem ja polecam ci to jeśli chcesz w spokoju poexpić i nawet dobrze zarobić

xmMfHrm.png
Opublikowano

Próbowałeś Nighty yalahar ? piękny exp i profity zawsze tam miałem rpkiem

Hydry rpkiem będzie dobrze

A już nie mówie o gsach na 130 lvlu rp na forbidden będziesz miał profit i to duży

ja osobiście na twoim lvlu to zarabiałem na kopalniach svargrond/frostach ale to jestem ja polecam ci to jeśli chcesz w spokoju poexpić i nawet dobrze zarobić

Na kopach byłem 2x, raz waste drugi raz miałem delikatny profit (hammer of wrath spadł). Hydry biłem ale znudziły mi się tak jak gsy i wyrmy.

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Jesli zalezy ci na dobrym expie z minimalnym profitem to idz frosty . Wyrmy . Nightmary ale z ekiem i power boltami nie będzie waste.

A jesli chcesz bardzo duzo kasy w szybkim tempie i nie zależy ci na expie to hero/necro + task na necro przez noc uzbierasz tyle kasy ze starczy ci na pare dobrych huntow.

Możesz też na mutaded ale masz za duży lvl na taski ;/

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...