Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30D] Karolina_666

Kraszer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Post na życzenie Karoliny_666

Witam. "Proszę" o odbanowanie mnie, (Karolina_666) bo jakiś mądry inaczej moderator zbanował mnie za "linki referencyje". Linki byly podane na życzenie użytkownika i pochodzily z oficjalnego tematu modu...
Nie wiem co to za forum, jeśli za pomaganie innym użytkownikom dostaje się tylko bany...

Opublikowano

Super oczywiscie wszystko na tym forum się olewa... pewnie jeszcze dostane bana za multi konto, Ale nie ma to jak kazać zbanowanej odpowiedzieć w temacie. Nawet ten wasz głupi e-mail nie chce działać...

To tak jak wyżej... linki pochodziły z oryginalnych tematów modów.... a autor tematu ich szukał... To specjalnie żeby nie reklamować innych forum wklejasz obrazu linki, pomagasz komuś a w zamian dostajesz bana!

no gratulacje....

I jeszcze ten podpis moderatora... "Minecraft: piksele, klocki i sześciany <3" zostawię bez komentarza...

Opublikowano

Nie liczy się powód wystawienia reflinka. Nieważne czy cos reklamujesz, czy pomagasz. Wystarczy wstawić link bezpośredni.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Taa i za linka dostajesz 30D. Linka bezpośredniego z tego co pamiętam nie było, a nie chciało mi się otwierać każdego ada by skopiować... (szczególnie ze mój komp jest tak slaby ze yt na nim nie działa...)

I zamiast jakiś % od razu ban i to na 30 dni... Za pomoc innym...

pomijam fakt ze bana dostałam 25/26 dni po napisaniu posta... specjalnie szukaliście czegoś by mnie podenerwować czy jak?

Opublikowano

To, ze zostałaś zbanowana po okresie czasu moim zdaniem nie ma znaczenia. Poza tym, juz wspominałem, reflink do reflink. Nieważne czy jest on używany w formie reklamy czy pomocy, i tak ktoś na nim zarabia. Regulamin jest po to, by go przestrzegać.

381911453317091771709.png
by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...