Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Ethana.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam otóż taki mały problem z Ethaną gram na tym servie od jakiegoś tygodnia i od 3-4 dni mam okropne lagi ,że nie da się grać i po chwili mi się automatycznie metin wyłącza gdy zaczynałem grę grałem i dobiłem sobie 135 lvl zero lagów natomiast teraz nawet nie mogę wejść na konia takie lagi proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Opublikowano

Jest to wina maszyny serwerowej. Są tematy na forum. Ja też od dzisiaj mam okropne lagi, nie idzie grać. Trzeba zmusić administracje do naprawienia tego problemu. Wiele osób skończyło grę przez to. Nic tutaj nie poradzisz, chociaż można spróbować ze zmianą oprogramowania na nowsze lub starsze - pomysły z gry.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...