Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Lee Sin'a

calin113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was poprosić o podanie mi bullida na lee sin'a chciałbym wiedzieć co pod niego kupować bo Runy,Specjalizacje już mam

Opublikowano

Jungla:
Maczeta i potionki, potem skladasz kostur, butki 1, możesz teraz wybrać albo hydre albo bt, ja bardziej polecam hydre, potem skladasz butki do konca, merkurki, teraz skladamy maleta, mozna tez sunfire'a albo warmoga, malmortius, i ga. Na topa/mida podobnie, tylko na midzie zaczynasz od potka za 350 i potionkami, i budujesz pierwszo malmorka, na topie tez potek i potki, i zaczynasz z itemkami jak w jungli.

Opublikowano

Może Ktoś Lepiej Wyjaśnić niż Lambabaa bo nic z tego nie rozumiem a mam 25 lvl i skrótów nie znam można pełne nazwy...

Jungle

wriggles-lantern.gifmercurys-treads.giftiamat.gifravenous-hydra.gifthe-black-cleaver.gifthe-bloodthirster.gif

mercurys-treads.gifwarmogs-armor.gifthe-black-cleaver.gifranduins-omen.giffrozen-mallet.gifmaw-of-malmortius.gif

ok dzięki ;]

Opublikowano

Jungle

wriggles-lantern.gifmercurys-treads.giftiamat.gifravenous-hydra.gifthe-black-cleaver.gifthe-bloodthirster.gif

mercurys-treads.gifwarmogs-armor.gifthe-black-cleaver.gifranduins-omen.giffrozen-mallet.gifmaw-of-malmortius.gif

Naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy w buildzie podają itemy z magic resistem lub armorem. Weźmy na to, że gramy przeciwko samym AP'kom, co nam daje wtedy Omen? Nic kompletnie. Omen, paszcza i merkurki zależą od sytuacji w jakiej się znajdujemy.

Opublikowano

Core item na lee sinie niezaleznie czy dzungla czy top to sighstone aktualnie = 4 darmowe flashe co 10 sekund.

A tak to na top wrzucasz bt/botrk i bc z ofensywnych itemów a resztę sytuacyjnie malmortius/warmog/frozen mallet/omen/bulwark z tych itemów

Na dzungle właściwie tak samo, możesz po sighstone zrushować malleta i botrk zrobić bo będziesz miał całkiem mocny slow na gankach z E z aktywa botrk i z malleta.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...