Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomoc w Downgrade Androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam wszystkie potrzebne rzeczy do downgrade Androida 4.1.1 do 4.0.4. Software ze strony producenta.

No dobra przegrywam wszystko tak jak w instrukcji i karzą wyłączyć tablet i nacisnąć przycisk "Vol-" a potem "Power", więc tak robię

i nic uruchamia się logo producenta i nic zostawiłem tablet na całą noc i dalej nic.

Proszę o pomoc bo Support ma mię gdzieś. Tablet to Omega MID7500 czy tam OT7500.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam Szymon.

Jak kogoś obchodzi strona z Software to proszę:

http://support.platinet.pl/tablets-2/ot7500/

//Linki po za mpc w code.

//Shiniox.

Opublikowano

1.Wyłączasz tablet

2.Trzymasz JEDNOCZEŚNIE (Na raz) VOL- i POWER i tak trzymasz.

3.Jak się coś pojawi to Puszczasz i klikasz VOL+, gratuluję jesteś w Odin Mode, możesz iść dalej.

Zrobiłem tak jak napisałeś ale niestety nic się nie dzieje dalej jest ten obrazek z dwoma kobietami i napisem OMEGA.

Mimo to dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

1.Wyłączasz tablet

2.Trzymasz JEDNOCZEŚNIE (Na raz) VOL- i POWER i tak trzymasz.

3.Jak się coś pojawi to Puszczasz i klikasz VOL+, gratuluję jesteś w Odin Mode, możesz iść dalej.

BUHAHAHAHAHHA <_<

@TOPIC: Tutaj chodzi o wejście w download mode, w zależności od modelu, zdarzają się przypadki że ekran w tym czasie jest po prostu czarny (nie ma na nim żadnych informacji), spróbuj wtedy podpiąć go do komputera i kontynuować.

apple.png

Opublikowano

BUHAHAHAHAHHA <_<

@TOPIC: Tutaj chodzi o wejście w download mode, w zależności od modelu, zdarzają się przypadki że ekran w tym czasie jest po prostu czarny (nie ma na nim żadnych informacji), spróbuj wtedy podpiąć go do komputera i kontynuować.

Nie wiem co w tym śmiesznego. Ja tak zawsze wchodzę do download mode i wszystko działa. Przynajmniej na: Samsung Galaxy Tab 2 7.0

Opublikowano

BUHAHAHAHAHHA <_<

Mógłbyś mi to dokładniej wytłumaczyć (Jestem nie ogarem)

Opublikowano

Wszystko by było dobrze z tym flashowaniem, ale Ja nie mam obrazu systemu tylko 5 plików ze skryptami i jedno archiwum update.zip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...