Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Viktor

Rami Al-banan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Viktor, zawsze nim gram jak dla mnie najlepszy champ na mid. Ale jest to postać bardzo nie doceniana. Nie ma postaci której bym nie zdominował na midzie viktorem (nie licząc leblanca). Duży damage zasięg slow i stun. Dobra postać na początku i late też niezła. A do tego bardzo przydatna w tf. Dzięki temu że ma dużo obszarówek. Co myślicie ?

Opublikowano

Osobiście uważam, że Viktor jak napisałeś jest niedoceniany przez co jest potężny. Mimo, iż nigdy nie miałem przyjemności nim grać to widziałem jak znajomi grali i na prawdę bardzo polecam postać. Jednakże myślę, że są postacie, które skontrują Viktora (oprócz LeBlanc). Otóż Fizz mógłby po 6lv skontrować łatwo (Q, E+E, W, R, Q) i gg.

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

Viktor jak dla mnie jest cholernie mocną postacią, choć niedocenianą. Damage ma dość duży, AOE stun ratujący tyłki w TF. Nikt nim nie gra ze względu na to, że nie jest on łatwą postacią do opanowania i potrzebuję więcej czasu na zadanie "tons of damage" - ludzie lubią takie kosiary typu Kata.
Niedługo mam zamiar go kupić i sprawdzić, czy faktycznie jest taki dobry.

Opublikowano

Viktor to moja ulubiona postać, ma cholernie duży dmg, slow/stun obszarowy jest zajebisty, a jeszcze ten silence, po którym ile razy śmiałem się jak taka lb stała i nie mogła combo walnąć albo fizz, który nie może ulti zarzucić albo swojego e- z fizzem viktor ma najgorzej, to racja, bo może spokojnie z E wyskoczyć ale wystarczy dobrze zarzucone ulti i po fizzie.

Dzęki Viktorowi 8/10 pierwszych rankedów wygrałem (2 pozostałe losty suppem)

fs.png

Opublikowano

@Up Too much funny, huh

Viktor jest w rotacji, już zagrałem i stwierdzam że jest w chuj niedoceniany. Dla mnie, osoby która nie potrafi grać na midzie champami full ap jest on bardzo dobry.

fnaticno1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...