Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niemieckie czołgi

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki niemiecki czołg wybrać z II tieru aby drzewko było z najlepszych czołgów? Interesuje mnie pancerz i ogromny dmg :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Jaki niemiecki czołg wybrać z II tieru aby drzewko było z najlepszych czołgów? Interesuje mnie pancerz i ogromny dmg :)

Jeśli ogromny dmg to idź w kierunku E-100.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli ogromny dmg to idź w kierunku E-100.

Pytałem się co wybrać z II tieru i co później wybierać żebym mial jak najlepsze czołgi....

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

@up Czy tak trudno zajrzeć w statystyki na stronie/w grze? Jak kolega napisał Ci żebyś szedł w E-100 to już sam możesz chyba pofatygować się i zajrzeć w drzewko technologiczne czy to w grze czy na stronie i zobaczyć, które czołgi prowadzą do E-100. Uwierz to nie jest wcale trudne.

Opublikowano

@up. Pz38t jest na 3 tierze ale to szczegół. Na drugim jest Pz35t. Ja osobiście szedłem dwiema ścieżkami (pz35 i pz2) i obie były bardzo dobre (pomijając Pz38Na). Na 2 tierze czołgi drogie nie są (na 3 w sumie też) więc wypróbuj metodę prób i błędów.

Opublikowano

Troche wysiłku to trzeba włożyć w E-75... Chociaż nie była to droga przez mękę (do E-100), to znacznie lepiej idzie mi np. amerykańskimi. Ale co do tematu. Jeżeli chodzi o II tiery, możesz rozwijać wszystkie. Będziesz mógł odblokowywać całe drzewko. Jeżeli dojdziesz do PzIV możesz wybrać VK H i P. To ważne rozgałęzienie w tej lini. Wybierasz Mausa lub E-100. Ale, gdy np. będziesz szedł do Mausa, po drodze w Tiger P odblokujesz identyczne silniki jakie są w Ferdinandzie (niszczyciel VII tier). Opłaca się robić całe drzewko, ponieważ niekóre moduły się wymieniają i oszczędasz czasu na badaniach ;)

Opublikowano

Pz35t. pójdźiesz i w TD, i w oba HT. A niemieckie TD mają dobry pancerz i DMG, HT dobry pancerz i jedna linia ma dobry DMG(E-100 ma działo 15cm).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...