Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Listy top

hophop8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z postów w nowościach minecraft mnie natchnął, pisał że przydało by się w dziale nowości dodać top listę pluginów.

Więc myślałem, czemu nie ma na naszym forum takich list, przydały by się do prawie wszystkich działów. Pomogło by to wielu osobom w szukaniu odpowiednich modyfikacji, paczek modyfikacji, serwerów, poradników. Ludzie by dążyli do tego aby znaleźć się na pierwszym miejscu, zaczęło by powstawać więcej poradników, paczek modyfikacji itd.

Były by numerowane dzięki "lubię to"

Nie było by z tym dużo pracy, wystarczyło by założyć temat w dziale na przykład "Tutoriale" o nazwie "Top lista poradników" i ją aktualizować co dwa dni.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jakim serwerze? Opisz to dokładniej, bo ja nic z tego nie zrozumiałem ;c

Chodzi, Ci o autorskie pluginy? http://www.mpcforum.pl/topic/936778-autorskie-pluginy-uzytkownikow-mpcforum/

Tutaj możesz sobie spojrzeć, który posr ma najwięcej like'ów i wtedy będziesz wiedział, który jest najchętniej oglądany :X

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Zmieniłem treść, przepraszam, niezbyt dokładnie opisałem o co mi chodzi.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Jakim serwerze? Opisz to dokładniej, bo ja nic z tego nie zrozumiałem ;c

Chodzi, Ci o autorskie pluginy? http://www.mpcforum.pl/topic/936778-autorskie-pluginy-uzytkownikow-mpcforum/

Tutaj możesz sobie spojrzeć, który posr ma najwięcej like'ów i wtedy będziesz wiedział, który jest najchętniej oglądany :X

Podtrzymuję zdanie. Nie jest to potrzebne. Jak już to można pomyśleć nad konkursem "Autorski Plugin"

Nope.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...