Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Odpalenie War Rocka

suzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż miałem format komputera i zainstalowałem WarRocka Niestety nie chce działać !!! Dam SS oto one: post-339644-0-77712800-1369471675_thumb.png

I proszę o doradzenie co zrobić :) System Operacyjny Win 7 32-bit.

P.S. I gdy załącze WR jest tak cały czas :)

xSh4ndyx.png

Opublikowano

cofnij patcha ;)

Cytat

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 36
Sub = 4
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

*
x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a
następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, wyjmij z kwarantanny antywirusa pliki War Rocka jak są i przywróć je na miejsce, dodaj do wyjątków folder War Rock i włącz ponownie antywirusa.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

areq94pl po twoich ustawieniach pisze cannot file updater.zip :(

Wilczku .. a jakie programy potrzebne są? Pamiętam, że pisałeś ale nie mogę znaleźć tego tematu :)

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Ale wilczku. mi chodzi o te programy co pisałeś w innym temacie o ile pamiętam było tam .Net Framework (nie pamiętam wersji) Service Pack jakiś... Proszę o podanie tych informacji. Z góry dzięki.. :) A co do linku.. Nie mam AntyVira ;p A jeśli zainstaluje Avasta? To jak wejsc w kwarantanne? :) (jestem początkujący ;p )

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Ale wilczku. mi chodzi o te programy co pisałeś w innym temacie o ile pamiętam było tam .Net Framework (nie pamiętam wersji) Service Pack jakiś... Proszę o podanie tych informacji. Z góry dzięki.. :) A co do linku.. Nie mam AntyVira ;p A jeśli zainstaluje Avasta? To jak wejsc w kwarantanne? :) (jestem początkujący ;p )

-Net Framework 3.5 i 4.0

-Service Pack 3 (Windows XP oraz Vista)

-Service Pack 1 (Windows 7)

-C++ 2010

btw. nie instaluj antywirusa jeżeli nie masz ;x

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Pobieram programy dam edita czy zadziała . Jeszcze jedno instalować programy przed instalowaniem czy po zainstalowaniu WarRocka? :)

@Edit. Działa, dzięki do zamknięcia :P

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Pobieram programy dam edita czy zadziała . Jeszcze jedno instalować programy przed instalowaniem czy po zainstalowaniu WarRocka? :)

To jest obojętne ;3

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Aaa sorki jeszcze jedno.. jak sprawdzic jakie mam zainstalowane Service Packi? :)

Panel Sterowania--> System
lub
Start -->PPM na Komputer -->Właściwości
48467.png
A jaki masz system?
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Działa ^^ Myślę, że to był błąd launchera, ponieważ na ss'ie pisze WarRock Chapter 2 itp.. a teraz po odpaleniu mam newsy ;p i pobniera sie tradycyjne 340 mb patchu ;p Dzieki i do zamknięcia :3

xSh4ndyx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...