Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w wyborze czołgu

PapaCzołg

Co robić?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Nie wiem na jaki czo?g si? zdecydowa? pomó?cie mi, czo?g bardziej taki do CW, odpowiedz prosi?bym o uzasadnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podałeś po jednym przykładzie czołgu z danej kategorii i chcesz aby ci jakiś wybrać.

Z tdków: Chcesz tedeka wielkiego jak stodoła z dużym alpha dmg ale kosztem wszystkiego innego to JpzE-100. Imo 268 jest lepszy. Mniejszy dmg ale wiecej razy strzeli, cammo jest, nie jest taki duży jak budynek i celność dość fajna jak na ruska.

IS-4 vs E-100. Forteca z trollem albo mobilny (w porównaniu do E-100) z dobrym działem.

E-50M - med snajper i taran.

76561198001815076.png
Opublikowano

Żeś dal czołgi... Bardzo trudny wybór, szczególnie pod kątem cw. IS-4 jest znakomity na deff. E-100 sprawuje sie dobrze w miasteczku i za wszelkimi górami (arta...) ale nie sama. Jeżeli chodzi o działa, obydwa są dobre. Jeżeli weźniemy dwa TD'ki, na CW lepszy jest moim zdaniem Obj 268. Dzięki swojej mobilności może zdziałać więcej w ataku, jednak na deff lepiej będzie zostawić JagdPz. Dałeś także E-50M. Jest znakimty snajper. Może ładnie podświecić i szybko przemieśczać się z flanki na flanke, jednak na CW częściej zobaczysz BatChat25t lub T62A.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...