Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]RedBOT pro

Szuszi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem że po 3 godzinach bocenia bot staje w miejscu i sie wylogowuje. Bot tak jakby zapomina wpt aż zostanie w miejscu. Nie wiem jak temu zapobiec. Jak można to jak i czy nie lepiej Tibia Auto ?

Opublikowano

Mam taki problem że po 3 godzinach bocenia bot staje w miejscu i sie wylogowuje. Bot tak jakby zapomina wpt aż zostanie w miejscu. Nie wiem jak temu zapobiec. Jak można to jak i czy nie lepiej Tibia Auto ?

masz pewnie skopany wpt , też tak miałem i zrobiłem swój i śmigało.. nie które z neta są do bani waypointy.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie zapomina tylko nie może dojść i go omija, wtedy się zawiesza i jak niema ant afk włączonego loga po 15 min.

Opublikowano

Juz jest chyba ok bo mam inne wpt, ale nwm czemu przez 4h normalnie zbierał loota a teraz otworzy loota zamknie, tak z 5 razy i go zostawi(mam cap). -.-

Opublikowano

Juz jest chyba ok bo mam inne wpt, ale nwm czemu przez 4h normalnie zbierał loota a teraz otworzy loota zamknie, tak z 5 razy i go zostawi(mam cap). -.-

Jak każdy inny bot, redbot ma bugi latał mi z 3 miechy(kilka kont) na guardach a nagle jebnoł na 133 o.O

Nie wiem ale chyba wersja preview ma bugi bo nagle co dzień padał mi char od potworka, darmowe blessy poszły się jebać narazei jest spokój.

A co do wpt to nawet jak kupiłem jednego na testa to nie jest dobry bo się zacinał ale go trochę przerobiłem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...