Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wejść do żadnej gry

vernaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam , mam bardzo meczacy problem i od dluzszego czasu nie moge znalezc rozwiazania. Wlaczam normalnie BO2 mam dziwne 2 lagi w menu i w lobby trwaja mniej wiecej minute , po czym chce dolaczyc do gry , po zaladowaniu pisze "oczekiwanie na graczy itp" i mnie wywala ( instalowalem ta gre juz 3 razy , nawet zrobilem format ) . Co mam robic ?

Nat otwarty

Pc spelnia wymagania na 1000%

Firewall i antyvirusy powylaczane

Win 7

Predkosc lacza - 18.42 Mb/s

Opublikowano

Pisze tylko " Disconnected from Call of Duty Server" i wraca mnie do menu gry.

Opublikowano

Sprawdź czy nie masz bana , ale wygląda na to że będziesz musiał podpiąć inną kartę sieciową

btw. Podaj model karty graficznej

Opublikowano

Bana raczej nie mam , bo jeszcze nawet nie gralem xD a karte mam Intel HD Graphics 4000 ( slyszalem ze nie zbyt dobra , ale w FC3 , Skyrim , D3 , Dishonored bez problemow na wysokich detalach gralem :P ).

Opublikowano

Nie mam bana. Na tym steam jeszcze nie gralem na MP. ( ale sprawdzilem na wszelki wypadek xD )

Opublikowano

Tez juz robilem ;/. Najpierw zrobilem NAT , potem reinstalowalem pare razy gre , formatowalem , resetowalem porty , bana tez nie mam . Co do ch**a mam robic !? Wywalilem na gre 60$ i nawet pograc nie moge -_-

Opublikowano

Procesor - Intel® Core i7-3612QM CPU @ 2.10GHz

Grafika - Intel HD Graphics 4000

RAM - 8GB

Karta sieciwa - Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter

Windows 7 Professional Media Center Edition ( 64-bit )

( jak by cos brakowalo to laptop nazywa sie HP ProBook 4540s :P )

Opublikowano

raczej nie bo jest zintegrowana , ale przeciez gralem w gry ktore tez maja tak wysokie wymagania i bylo bez problemow , a poza tym na single player w BO2 gralem na najwyzszych detalach i nie bylo zadnej scinki ani nic .

Opublikowano

Kablowy ( dostawca Optimum ) zadnych problemow z nim nie mam i jest zajebsicie szybki :)

Opublikowano

Ustaw przekierowanie portów na routerze na IP (Internet Protocol) adresy komputera. Ta gra używa portów UDP (User Datagram Protocol): 27000 - 27015, 27015 - 27030, 3074 i TCP (Transmission Control Protocol): 27014 - 27050, 3074.

ok wytlumacz mi o co z tym chodzi ( znalazlem to na activision supp ) bo jezeli to sa porty to mam inne , a z kolei moje pisalem z http://portforward.com/

( moj router to Cisco linksys 2500 )

sorki za 2 posty na raz ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...