Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Gta: sa -misja: Jednoczenie rodzin, gra sie off'a :<

PeKaWu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.. mam problem, grałem sobie ładnie od nowa.. wszystko sprawnie 0 problemów z grą.. aż tu mi nagle "Program gta_sa.exe przestał działać" Myślę.. kurde, jakiś bug. Odpalam gre jeszcze raz.. i znowu to samo o.O

dokładnie w momęcie http://pl.gta.wikia.com/wiki/Jednoczenie_Rodzin "Ryder Stary, on już ma przejebane!" Po scenie pokazuje jakbym miał grać.. rusze się w strone hotelu (nie muszę.. nawet jak się nie rusze to, to samo) i właśnie się off'a :/

Byłby ktoś chętny do pomocy ? dałbym save i by mi kroś poprostu przeszedł tą jedną misje, bo zdaje mi się że to tylko ta misja..

Lub nie wiem.. jakies rady ? :/ Z góry dzięki.

Może odrazu tutaj dam link http://speedy.sh/yvBx5/GTASAsf1.b

Opublikowano

Daj skan do linku.

A gdzie czas na to?

Proszę skan pliku:

https://www.virustotal.com/pl/file/3573e3267275c11c2b29090a28275b804f1b650a14e29ae2895219d04552798c/analysis/1369463246/

@top

Może wgrywałeś/podmieniałeś jakieś auta mody/textury które tam występują i dlatego ci gta wywala

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Sorky, zapomniałem o skaniku.. @up Nie.. nie instalowałem nic, gra jest zupełnie czysta.. tylko spolszczenie, ale zrobiłem reinstal i bez spolszczenia to samo.

Opublikowano

Sorky, zapomniałem o skaniku.. @up Nie.. nie instalowałem nic, gra jest zupełnie czysta.. tylko spolszczenie, ale zrobiłem reinstal i bez spolszczenia to samo.

Spróbuje przejść i ci wrzuce tg sava

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Oky :) dzięki wielkie, jestem pełen nadzieji że pomoże :P

aasdqy.jpg Dokładnie w tym momencie, miałem save z 2 misji przed ale to samo..

@edit Z pewnego poradnika wyczytałem że:

Gra zawiesza się ale tylko w niektórych miejscach:

-Wadliwie zainstalowany obiekt/textura

Dodam że przy instalacji GTA wyskakuje mi błąd z Audio.. i musze ręcznie kopiować.

Opublikowano

Może po prostu jakieś wadliwe GTA ? W takim przypadku musisz mieć save'a do tej misji i po prostu ominąć ją . Ja tak miałem z misją gdzie śledziłem krupiera .

Opublikowano

Tak, tak, napisałem wyżej już o tym.. tylko że ominąć sie nie da :P Ale lexox napisał że przejdzie, czyli wszystko w jego rękach hee

Opublikowano

cholera.. to co jest z tym badziewiem ;/

@edit. Mam pomysł.. może poprostu pobiore save odrazu do "Zielone sabre" ? :) w sumie.. na to samo wyjdzie

@edit2. Temat do zamknięcie, w ramach podziękowania za próbe pomocy lex max like.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...