Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cadenza.pl

3rd4e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie na celu przejść na vps'a lub dedyka ?
oraz pytanie co do broni , czy 'najwyższe' epiki (to po trytonie) sie świeci tak jak wczesniej wymieniony ?
dodajcie jakąś innowację od siebie i gwarantuje ze będzie wiecej graczy na hamaku niż na większości podrzędnych "dedyków"
Serwer fajny szkoda ze za 4 dni dopiero

Opublikowano

Macie na celu przejść na vps'a lub dedyka ?

oraz pytanie co do broni , czy 'najwyższe' epiki (to po trytonie) sie świeci tak jak wczesniej wymieniony ?

dodajcie jakąś innowację od siebie i gwarantuje ze będzie wiecej graczy na hamaku niż na większości podrzędnych "dedyków"

Serwer fajny szkoda ze za 4 dni dopiero

Wiadomo że myślałem o dedyku, jednak do tego potrzebowałbym jakiejś zgranej ekipy i wiadomo, trochę pieniędzy... Ja się osobiscie na dedykach nie znam, więc wiesz.

Pytanie co do broni, nie rozumiem? To po trytonie to niebian, świeci tak samo jak poprzednie bronie :P

Jeśli chodzi o dodatki na serwer... na pewno będzie ich wiele, jednak będą one wprowadzane z czasem..

Opublikowano

Bardzo fajna prezka (duzo lepsza niż na 90% dedykach) wszystko ładnie opisane itp, szoda tylko że Hamachi ale jak nie bedzie lagów to możliwe ze zagram :)

Gwarantuje że lagów nie będzie, na becie wbiło troche ludzi i nic, expić można lajtowo, nie wywala :)

Opublikowano

Nie lubie serwer Hamachi ale ten jest wyjatkowo ogarniety. Bardzo fajna grafika, duzo i scislych informacji. Na pewno zagram./ :)

Opublikowano

Zagram 100% Zawitam Lepszy od innych nie myślałeś o serwerze no hamachi :)

No hamachi czy hamachi... wielkiej różnicy w tym nie ma, jeśli miał bym coś zmieniać to od razu na dedyka... Jednak do tego trzeba troche pieniędzy, ludzi i czasu...

Ja te pliki robiłem samodzielnie przez kilka miesięcy, nie jestem jakoś nie wiadomo jak uzdolniony, ale robiłem co mogłem by wszystko działało jak należy..

Jeśli w przyszlości znajdzie się jakaś ekipa, pieniądze... być może będzie dedyk, jak narazie o tym nie myśle. Zobaczymy jak sprawdzi się Cadenza na hamachi, wtedy pomyslimy czy jest sens :)

Opublikowano

Hmm, raczej nie zagram, na hamachi expic?

Bezsens

Wole już na dedyku się pomęczyć i potem wymieniać się... ;)

No ale ostro edytowane,

Ładne się zapowiada, zapraszam all

A co do tego NPC "specjalnego"

To raczej wgrałeś gotowca, widziałęm identycznego :)

Ogólnie, zgadzam się co do tego że serwer Był robiony z pasją,

Jeden z lepszych serwerów METIN2

:>

Pozdro all ;p

20uy6hw.png

Opublikowano

Hmm, raczej nie zagram, na hamachi expic?

Bezsens

Wole już na dedyku się pomęczyć i potem wymieniać się... ;)

No ale ostro edytowane,

Ładne się zapowiada, zapraszam all

A co do tego NPC "specjalnego"

To raczej wgrałeś gotowca, widziałęm identycznego :)

Ogólnie, zgadzam się co do tego że serwer Był robiony z pasją,

Jeden z lepszych serwerów METIN2

:>

Pozdro all ;p

Nie no dzięki za opinię, gotowiec?

nie za bardzo wiem o co chodzi, zgapiłem kilka rzeczy z innych serwerów, fakt... Ale nic gotowego nie wgrywałem ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

na pewno zagram na serwerze bo dużo się nad nim napracowałeś. Spróbuję wbić 1 max lvl ;p Będę grał pod nickiem Kurosaki. Zapraszam wszystkich bo na pewno będzie grało dużo ludzi tylko żeby serw nie stał max 2 dni tylko ok. 1 miesiąca to już by było dobrze

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

na pewno zagram na serwerze bo dużo się nad nim napracowałeś. Spróbuję wbić 1 max lvl ;p Będę grał pod nickiem Kurosaki. Zapraszam wszystkich bo na pewno będzie grało dużo ludzi tylko żeby serw nie stał max 2 dni tylko ok. 1 miesiąca to już by było dobrze

Nie martw się, nie mam 10 lat, nie usunę serwera jak mi się tabele posypią czy channele wyjebie :D

Wszystko było sprawdzane, nawet jak czasem pojawią sie jakieś problemy to będą natychmiast eliminowane.

Już ja się postaram żeby Cadenza zabłysnęła wśród serwerów hamachi, obiecuje :>

Opublikowano

O której dziś start ? :>

@ dobra, nie zauważyłem, że o 16:00. ^^

Tak o 16 :D

Około 15 sieci będą dostępne już dla ludzi, żeby można było konta zakładać, i wrzucę prezentacje na "publikacje serwerów hamachi" to zarzuce tutaj linka !!! :)

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...