Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy >Zobacz Temat<Mam Problem Zwiazany Z Tibia, Gdy Botuje Sobie W Tibi I Jednoczesnie Gram W Csa Mam Okropne Lagi. Kompa Mam Dobrego Lacze 2,4Mb I

Dranzer1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem zwiazany z Tibia, gdy botuje sobie w tibi i jednoczesnie gram w csa mam okropne lagi. Kompa mam dobrego lacze 2,4mb i laguje tak ze ojej. Moglby mi ktos doradzic zeby plynnie chodzil mi cs pod czas botowania w tibi?

Opublikowano

Za słaby komputer ...

Więcej Ramu i lepszy procesor :}

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

heh ;] ja tak mam jezeli nie mam zminimalizowanej tibi , jezeli tibie mam tak jakby w tle wlonczona to w cs`ie mam takie zielone paski w zdluz ekranu i sie zdziepko tnie , a kompa mam dobrego (3.0GHz p4 2 giga ramu , karta grf 256mb) powinno to pomoc , jezeli nie to zmien w tibi tibia>options>graphic >adjust framerate limit przeciagajac pasek do konca w lewo , ja mam ciagle do konca w lewo i nie mam lagow i tibia chodzi plynnie

Opublikowano

To dziwne ja mam odpalone 3 klienty tibii (z elfem) boca sobie spokojnie a ja gram w CS'a i lagow nie mam czasem ping mi do 40 podskoczy ale to zadko

Moje lacze to 1Mb/s Neostrada

Ustaw na bocie frame booster napewno cos to da.

-

Opublikowano

Jeżeli masz tibiaBot NG to ustaw tak

tibia>options>graphic >adjust framerate limit przeciagajac pasek do konca w lewo - tak jak kolega powiedział

a w NG Options->Framerate

I zminimalizuj tibie Mi to pomaga.

• Dodaj nową pozycję...