Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Exp Bota może być płatny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam Exp Bota z ominietym HS

tak żeby działały na nim kilka postaci na raz

bot musi mieć pole wyboru co sprzedawać u handlarki ile potów kupować itp

a np jak dropnie marma to żeby go nie sprzedał

Może być płatny tak do 50 zł

Opublikowano

http://m2bob.net/?s=h

Bardzo fajny Bot, ma wszystko czego potrzebujesz, kupuje poty, eq z dobrymi bobami(hp/10%/15% etc)zostawia.

Loga po napotkaniu GM, blokuje logi hsa, wybierasz co ma sellac i wiele wiele więcej,

pozdrawiam

a ile on kosztuje i czy na pewno blouje HS

chciał bym botu ustawić pierw do m2 puźniej na leki z + a puźniej na pamiątki do DT

Opublikowano

Kosztuje z tego co pamiętam 25 zł / tygodniowo, więc jak dla mnie o wiele za dużo bo łatwiej i szybciej jest kupić yang na allegro, tym bardziej, że ostatnio często banują, a jak jeszcze w końcu połączą te serwery to natężenie GM / serwer będzie spore.

Opublikowano

a ile on kosztuje i czy na pewno blouje HS

chciał bym botu ustawić pierw do m2 puźniej na leki z + a puźniej na pamiątki do DT

Po zalogowaniu się na stronce wszystko pisze, można wykupić klucz na ileś tam dni.

Na allegro znajdziesz dużo tańsze klucze, to takie małe info =)

Opublikowano

Po zalogowaniu się na stronce wszystko pisze, można wykupić klucz na ileś tam dni.

Na allegro znajdziesz dużo tańsze klucze, to takie małe info =)

ale czy blokuje tego HS żeby mnie nie banowali co 3 dni jak dostane bana na te konta raz na 2 tyg to luz

aaa czy jak mam bota i i mam wp 75 na któreym bota nie bede urzywał to czy na tego wp 75 dostane bana czy mam na 2 kompie latac na botach ?

na bocie i tak będe jechł w nocy w miejsach gdzie mało kto zagląda

m2 żułci jakiś zakamarek na soachan no i DT w DT to tylko dzień posiedzą

yangi 1kkk 70 zł 100kk 7 zł bot na 20 dni 25 zł 7x4=28 zł 28 zł to jest 400kk a w 2 tyg mi sie na 100% z 100% przebitką zwruci

Kosztuje z tego co pamiętam 25 zł / tygodniowo, więc jak dla mnie o wiele za dużo bo łatwiej i szybciej jest kupić yang na allegro, tym bardziej, że ostatnio często banują, a jak jeszcze w końcu połączą te serwery to natężenie GM / serwer będzie spore. yangi 1kkk po 70 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...