Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]403 Forbidden nginx/1.2.7 - Win7 64bit.

szwinguś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

----

Win7 64bit,

Mozilla Firefox,

Karta Realtek RTL8168D/8111D Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)

----

Nie działa mi Polski support amxx.

Po wejściu na stronę wyskakuje mi błąd:

403 Forbidden

nginx/1.2.7

Bawię się już kilka godzin i mam dość.. :D

Czyściłem dane przeglądarki (%appdata%), wpisywałem (to, albo coś podobnego) ipconfig /flush, ściągałem jakieś pliki od microsoftu (MicrosoftMPC50267, Windows-KB890830-x64-V4.20) i trochę innych rzeczy robiłem.

Plik hosts sprawdzony.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

kur jak nie dziala tzn ze u nich cos jest nie tak pustaku ... kur pewnie zrobili jakas przerwe technicnza ale znajda sie takie natretniaki jak up trole niewymierne ktore w dupie u murzyna poszukaja przyczyn niepowodzen.

debilu ... to ze jakis serwis nie dziala nie zalezy od ciebie jedyne co mozesz zrobic to czekac na jego uruchomienie debilu

Opublikowano

kur jak nie dziala tzn ze u nich cos jest nie tak pustaku ... kur pewnie zrobili jakas przerwe technicnza ale znajda sie takie natretniaki jak up trole niewymierne ktore w dupie u murzyna poszukaja przyczyn niepowodzen.

debilu ... to ze jakis serwis nie dziala nie zalezy od ciebie jedyne co mozesz zrobic to czekac na jego uruchomienie debilu

Ty popierdolony śmieci, zamknij mordę kurwo bo u innych działa u mnie jedynie na proxy więc sklej pizde jak nawet nie wlazłeś.

W rozwiązywaniu problemów wykrywa jakiś problem, ale co to chuj wie więc siedź cicho i jak się kurwa na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj.

DZIĘKI KURWA ZA INFO, POZDRAWIAM MICHAŁ.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...