Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fast And Furious 7?

Dezonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Dziś zainteresowałem się tematem Szybkich i Wściekłych 6 i jak to ja czyli Maniak tej serii zawsze lubie coś poszukać.

Ciocia Wikipedia mówi nam że zaraz po zdjęciach Szybcy i Wściekli 6 zaczną się prace nad 7 :D

Tutaj macie fragment :)

Powiedzcie co o tym sądzicie bo ja jeszcze nie widziałem 6 ale czekam na 7.

"24 czerwca 2011 r. wytwórnia Universal Pictures ogłosiła, że szósta część Szybkich i wściekłych pojawi się na ekranach kin 24 maja 2013 r. Ujawniono też, że jej producentami ponownie zostaną Neal H. Moritz i Vin Diesel, a reżyserią zajmie się Justin Lin. 21 października 2011 r.[3]. Los Angeles Times doniósł, że wytwórnia rozważa nakręcenie Szybkich i wściekłych 6 i 7 ze wspólną historią. Dwa miesiące później Vin Diesel potwierdził doniesienia gazety mówiąc, że równocześnie powstają scenariusze do obu filmów[4].
15 lutego 2012 r. Dwayne Johnson oznajmił, że zdjęcia rozpoczną się w maju 2012 r. i będą realizowane w Wielkiej Brytanii i Niemczech. Przyznał też, że z powodu zmiennych warunków pogodowych, oba filmy nie będą kręcone jednocześnie, ale produkcje Szybkich i wściekłych 7 rozpocznie się zaraz po zakończeniu zdjęć do części szóstej[5]."

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Opublikowano

Ten film jest świetny. ;) Jeden z nielicznych, który pomimo paru części nie nudzi. Na 6-tkę wybieram się do kina, a wieść o 7-tce bardzo cieszy. ^^

Opublikowano

Tylko szkoda, że film który w pierwszych częściach stawiał głownie na samochody, w kolejnych częściach samochody zepchnął na dalszy plan. Im nowsza część tym więcej w niej strzelaniny i gangsterki niż wyścigów samochodowych.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Do tej pory oglądałem parę razy poprzednie części i niedługo zamierzam oglądać kolejną część. Ciekawe kiedy będzie premiera 7-emki.

Opublikowano

Do tej pory oglądałem parę razy poprzednie części i niedługo zamierzam oglądać kolejną część. Ciekawe kiedy będzie premiera 7-emki.

Z tego co wyczytałem premiera 7-emki bedzie w lipcu 2014

"Po prostu ku*wa proszę Cie , nic mi nie przypominaj"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...