Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trzeba pozbawic Miszcza moderatora

PopeOfDope

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to się już nie odwołasz od bana ;)

Nowe konto można tworzyć tylko do odwołania się - jakiś inny post = ban zostaje.

Tak btw, to ban słuszny. "Zabieram się do DDoS'owania" = groźba = perm według naszego regulaminu.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

To jest odwołanie. Nie słuszny a to nie groźba bo nawet takiego zamiaru nie miałem

śmieszne te forum

bana dostalem po dwoch godzinach, gdybym zaczal ddosowac on juz by o tym wiedzial

pisze poprawnie po Polsku ,

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że ban został nadany niesłusznie piszesz w temacie z banem, lub zgłaszasz się do globalnego moderatora na pv.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Tutaj można dostać bana za nic, klasyk.

Zamiast powodu groźby mógłby być słynny "bo mogę". Śmiech na sali, jeśli mod wziął taki post na poważnie to nie powinien w ogóle mieć styczności z internetem, to jest moje zdanie, no kurwa jak można taki post traktować serio? Jak dla mnie to więcej dystansu!

No kurwa ale jak Miszczu jest jednym z adminów serwera który prezentacji to sobie może banować za pseudo groźby, kurwa mać to forum się stacza czy coś...

No to się już nie odwołasz od bana ;)

Nowe konto można tworzyć tylko do odwołania się - jakiś inny post = ban zostaje.

Tak btw, to ban słuszny. "Zabieram się do DDoS'owania" = groźba = perm według naszego regulaminu.

Z tego co wiem to zawsze mogą ci to "nowe" konto zbanować, a stare oddadzą, bo miałem podobnie tylko że jedno mi zajebali i miałem wybór konta.

Po za tym taka "groźba" to nie groźba...

Opublikowano

Tutaj można dostać bana za nic, klasyk.

Zamiast powodu groźby mógłby być słynny "bo mogę". Śmiech na sali, jeśli mod wziął taki post na poważnie to nie powinien w ogóle mieć styczności z internetem, to jest moje zdanie, no kurwa jak można taki post traktować serio? Jak dla mnie to więcej dystansu!

No kurwa ale jak Miszczu jest jednym z adminów serwera który prezentacji to sobie może banować za pseudo groźby, kurwa mać to forum się stacza czy coś...

Z tego co wiem to zawsze mogą ci to "nowe" konto zbanować, a stare oddadzą, bo miałem podobnie tylko że jedno mi zajebali i miałem wybór konta.

Po za tym taka "groźba" to nie groźba...

Nie obchodzi mnie, czy żartuje, czy nie. Groźba to groźba. Tyle w temacie.
Opublikowano

Nie obchodzi mnie, czy żartuje, czy nie. Groźba to groźba. Tyle w temacie.

Jak napisze że zabiorę ci cukierka to też potraktujesz jako groźbę, widzę że nie mam czego tutaj szukać do pewnego poziomu trzeba po prostu dorosnąć, a swoją frustrację przed krytyką nawet tą bezpodstawną schować. No to "tyle w temacie"...

A tego bana jak już mu musiałeś dać to przynajmniej trzeba było wjebać na np. 18 dni, a nie perma.

ELO!

PS beka.

Opublikowano

Jak napisze że zabiorę ci cukierka to też potraktujesz jako groźbę, widzę że nie mam czego tutaj szukać do pewnego poziomu trzeba po prostu dorosnąć, a swoją frustrację przed krytyką nawet tą bezpodstawną schować. No to "tyle w temacie"...

A tego bana jak już mu musiałeś dać to przynajmniej trzeba było wjebać na np. 18 dni, a nie perma.

ELO!

PS beka.

Gdyby napisał, że serwer to totalne dno nie miałbym żadnego powodu do banowania, jednak po konsultacji z Antixem zostało to uznane za groźbę. EOT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...