Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zacząć

SlawinekDesign

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,wszystkim to może zaczne tak dawno nie grałem w sfgame.

I teraz pada pytanie jutro startuje s23 i na początek zainwestować w gryfosmoka/smokogryfa?

Czy bardziej opłaca się iść w nowe towary.

Kolejnym pytaniem jest jaką grać profesją,i rasą.?

Myślałem na zwiadowcą lecz na mniejszych poziomach wymiatają magowie.

Wszelkie odpowiedzi wynagradzam likam'i.

Pozdrawiam VanBen/Slawinedesign

19539769190345228492.jpg

Opublikowano

Nie ma lepszych i gorszych klas. Co do gryfosmoka nie radze. Zawsze miej przy sobie 15 grzybków tak ci powiem. Do 5-10 lvl miej konia/tygrysa a potem raptor/lub to drugie ale nie pamiętam nazwy :D Ja na 23 będę akurat grać magiem. Bo mam 2x łowce i 1 woja. Czas na maga :)

Opublikowano

Wg mnie powinienes kupic smokogryfa jezeli chcesz byc w topce i zaladujesz jeszcze grzyby, jak nie to odradzam, bo warto miec zawsze troszke grzybow przy sobie ;)

Co do rasy, najwiecej zrecznosci daje lowca i u niego sie to rozwija.

Ja polecam Ci grac magiem, jak go wykosisz to w lochach niszczysz potwory 20+ lvl od Cb i 10+ graczy ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witaj. Również niedawno zacząłem grać. Powrót po latach, rozumiesz? Zrobiłem maga, gdyż zawsze, w każdej grze go wybierałem, więc dlaczego nie teraz? Jestem z niego zadowolony, lecz tobie proponuję łowcę. Jego zaletą jest bycie uniwersalną postacią. Posiadasz trochę tego, tamtego i imperia upadają! Na początku jesteś dość słaby, lecz z czasem postać sama ci to wynagradza najszybszym robieniem lochów oraz dużą wytrzymałością w pojedynkach oraz wojnach gildii.

8FEEE2C153D4E2A7E316869E3BFADCD5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...