Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to możliwe ?

baxter1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za problem ? Klatka + skill + dostałeś od nidalki = easy dead

2 Veigarów to nie fajne połączenie ulty zabiera całe życie. Więc tak to raczej możliwe nie trzeba miec do tego bot'a nie raz padałem w mniej niż sekunda przez veigar'a grając na midzie.

Opublikowano

Ja myślę, że tak. Mając dobry refleks i ustawione smartcasta na skillach, rzucenie na szybko E, a następnie ulta - a podczas lotu ulta szybki ignite.

Warto zastanowić się nad tym, że Ult Veigara nie jest skillshotem, toteż do jego castowania nie potrzeba zbyt dużo czasu na celowanie. Mógł być rzeczywiście użyty BoL ale imo to mało prawdopodobne.

Opublikowano

żadne boty, smartcasty i tyle , od razu boty taaa , to kwestia wprawy ; jeśli ktoś oglądał dziś All-Star to pewnie widział zagranie lee-sin-a , ktoś by powiedział że to bot - nope , skill gracza )

pozdrawiam

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

Możliwe, Veigar mógł użyć ignite a potem w tym samym momencie Nidalee mogła zaatakować gdy uderzyło W Veigara. Czyli w tym samym czasie mógł pójść dmg z ignite, ataku Nidalee i Veigara a przy ignite mógł jeszcze zrobić stun z E.

Opublikowano

Jest to możliwe sam robiłem KIEDYŚ comba w jakieś 0.5-1s, jednak teraz mi nie idzie ;c

Na combo e+w+item+q+podpalenie (max 1.5s) potrafiłem sciągnąć każdego tanka

Użycie klatki daje 2s stuna a potem używa ulti i po chwili podpalenia (zanim ulti doleci to podpalenie już działa i dlatego taki niski czas)

Opublikowano

Najlepsza kontra na Veigara?
Veigar.
I tak jest to możliwe - w jednym momencie zkosił Cię on i Nida - zdarza się.
Oczywiście nie możemy wykluczyć że miał BoL ale biorąc po uwagę tylko ignite i ulti (no i stun) to raczej nie nadwyrężył sobie palców.
Zresztą widzę że Dzidalee też zrobiła swoje =D

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...