Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 1k pingu tylko w lolu

Grassik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż.. Mam ping tylko w lolu, w csie mam normalnie po 20-40, czasem skoczy do 100, natomiast w lolu ciągle, w każdej grze, przez cały czas mam 500-1000.. Zawsze było normalnie, od jakichś 3 tygodni mam ping 200, od wczoraj wzrósł do 1000.. Gościu od neta twierdzi, że nie widzi żadnych nieprawidłowości, żadnego wirusa w kompie nie mam.. O co może chodzić?

Opublikowano

Napisz do supportu.. Może jakiś bug clienta

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wciśnij repair na cliencie

On gada o pingu, a ty o repairowaniu klienta <japierdole>

@Topic

Problem z twoim łączem może być, coś przeszkadza w łączności z serwerami Riotu, spróbuj wyłączyć PMB w procesach lub zmień internet ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Internet mam 2mb, nigdy problemów z lolem nie było, dopiero od jakichś 3 tygodni się coś zaczęło dziać, PMB odinstalowałem już dosyć dawno temu

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać .... Co wy za bzdury piszecie ...

@TOPIC
Aktualizacja windowsa + aktualizacja internet explorer ..... LOL jest zrobiony na explo .... Jak dalej będzie ping +500 to zapora systemowa do czyszczenia + czyszczenie rejestru...

PS: Jak macie zamiar pisac takie bzdury to lepiej odrazu usuncie swoje konta -.- Pzdr!

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać .... Co wy za bzdury piszecie ...

@TOPIC

Aktualizacja windowsa + aktualizacja internet explorer ..... LOL jest zrobiony na explo .... Jak dalej będzie ping +500 to zapora systemowa do czyszczenia + czyszczenie rejestru...

PS: Jak macie zamiar pisac takie bzdury to lepiej odrazu usuncie swoje konta -.- Pzdr!

Co za agenci na tym forum są to ja pierdole xD

Co do tematu to napisz do supportu/zmień neta.Prawdopodobnie masz syf na kompie albo ujebanego klienta

Opublikowano

Neta mam dobrego, tak jak pisałem, nigdy z nim problemów nie było i gościu pisze, że żadnych nieprawidłowości niby nie ma.. IE mam najnowszy, windows zaktualizowany, zapore mam wyłączoną, rejestr wyczyszczony, ping 200+.

Opublikowano

Neta mam dobrego, tak jak pisałem, nigdy z nim problemów nie było i gościu pisze, że żadnych nieprawidłowości niby nie ma.. IE mam najnowszy, windows zaktualizowany, zapore mam wyłączoną, rejestr wyczyszczony, ping 200+.

ewetualnie reinstal clienta, jeśli nie pomoże to już nie wiem.

cualquiera que me pueda ganar en la carretera

Opublikowano

MAm podobny problem.

Podczas ładowania gry mam ok 70 pingu do max 100.

Gdy już wejde do gry i wyjdzie 2 fala minionów to momentalnie dostaje lagów.

W innych grach mam ping po 50-100.... Tylko w lolu coś nie tak , mam to od tygodnie jak nie wiecej :<

Dołączam sie do problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...