Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, zrobiłem faila i najprawdopodobniej źle odinstalowałem sterowniki 12-10 i zainstalowałem na to 13-4...

Poprawy wydajności nie ma. Zapewne przez te stare stery

O to Screen: http://scr.hu/0e93/uukvm

Jak mam się pozbyć obojga tych sterowników? Chcę zainstalować tylko 13-4... Za pomocną radę daję 100 lajków

9368_gold.png

Opublikowano

;o . A nie możesz po prostu usunąć tego folderu z 13-4 skoro masz 12-10? I wtedy je zainstalować(te nowsze)

Tylko nie wiem czy przez to nie wysadzę kompa xD

9368_gold.png

Opublikowano

Nic się nie powinno stać. Skoro pokazuje Ci się, że masz teraz 12-10 to 13-4 są zbędne tam. Potem nowe zainstalujesz. Jak usuniesz te 13-4 przeczyść ccleanerem kompa jeszcze.(rejestr)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nic się nie powinno stać. Skoro pokazuje Ci się, że masz teraz 12-10 to 13-4 są zbędne tam. Potem nowe zainstalujesz. Jak usuniesz te 13-4 przeczyść ccleanerem kompa jeszcze.(rejestr)

Problem, bo nie umiem z tego cc korzystać. Na starym kompie jak zacząłem czyścić, to pół windowsa mi wywaliło...

W foldery się klikać nie dalo

9368_gold.png

Opublikowano

Problem, bo nie umiem z tego cc korzystać. Na starym kompie jak zacząłem czyścić, to pół windowsa mi wywaliło...

W foldery się klikać nie dalo

Klikasz na opcje rejestr

ptnaoz.jpg

Potem skanuj by znaleźć problemy, wyszukuje Ci i potem napraw zaznaczone problemy.

Opublikowano

Dobra, to w drugiej kolejności. Cały czas mm ten dylemat z tymi sterownikami :/

Nie wiem co mam zrobić ... Mam to 12-10 i 13-4...

9368_gold.png

Opublikowano

Ja w ten sposób robię na swoim kompie i nic się nie dzieje. Gorsze rzeczy usuwałem z tego kompa i ani razu nic się nie zepsuło.

Opublikowano

Ja w ten sposób robię na swoim kompie i nic się nie dzieje. Gorsze rzeczy usuwałem z tego kompa i ani razu nic się nie zepsuło.

Tak się zastanawiam czy nie wywalić 12-10, skoro mam zainstalowane również 13-4.

9368_gold.png

Opublikowano

Ale pokazuje Ci, że obecne sterowniki to 12-10. Więc usuń te co są tera nie używane, a potem wgraj te nowsze czyli 13-4.

Opublikowano

Spróbuję usunąć w panelu sterowania sterowniki i zobaczę jakie mi zostaną. Mam nadzieje, że wszystkie pójdą z dymem :P

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...