Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaranie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wpadłem na genialny pomysł

Załóżmy że palimy z dzidy trzymamy dym w płucach i wydychamy go do balona tym samym napełniając go

a później znowu wdychamy na pewno w dymie jest jeszcze troche THC

więc nic się chyba nie zmarnuje co o tym sądzicie ? jutro mam zamiar to przetestować

Jak ktoś już tak robił niech się wypowie.

Opublikowano

jak cie stac na bake, to chyba tez nie bedziesz zydkiem w kwestii jej jarania. nie przesadzaj.

70 zł tygodniowo to dużo dla mnie jak jeszcze nie pracuję a to tylko taki patent żeby wiesz poryć banie ;d

Opublikowano

już lepiej z tych 3 dzid nabijać po koleji do jednej, i potem ją opalić, najwięcej thc jest na szkle bo się osadza. Ale to tak jak by pić do końca browar po kimś, zlewy.

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

Omg.

Myślisz że Perpetuum mobile wynalazłeś?

Przecież wszystkie substancje po których masz "odlot" zostają w organizmie

Ludzka głupota nie zna granic

Opublikowano

Omg.

Myślisz że Perpetuum mobile wynalazłeś?

Przecież wszystkie substancje po których masz "odlot" zostają w organizmie

Ludzka głupota nie zna granic

ty chyba jakiś pojebany jesteś gdybyś wdychał 100% thc to byś po jednej dzidce leżał :3

Opublikowano

ty chyba jakiś pojebany jesteś gdybyś wdychał 100% thc to byś po jednej dzidce leżał :3

Fajnie że Marihuana ma 100% THC

Ehhhh tee nasze "mądre" Gimbusy.

Przeciętnie jest 15-20 +/-%. Jak już 25+ THC to właśnie jest jak Ty to mówisz " dzida i leżysz"

Opublikowano

Załóżmy że palimy z dzidy trzymamy dym w płucach i wydychamy go do balona tym samym napełniając go

więc nic się chyba nie zmarnuje co o tym sądzicie ? jutro mam zamiar to przetestować

No pewnie troszkę jest, ale znacznie mniej. Wyobraź sobie, że ktoś pali szluga, a Ty miałbyś napalić się dymem, który on wypuszcza. Nielogiczne. Najwięcej substancji jest zawsze przy 'ciągnięciu' z filtra, ustnika, whatever. Później to już raczej tylko nędzne resztki.

Opublikowano

Bez obrazy ale zapierdol bociana a nie bawienie się w jakieś balony.

Po boćku lepsze doznania są ;)

Ale z balonem troszkę działa.

A i thc to substacja dzięki której zamulasz i jest to tylko jeden z paru składników odurzających w ganij. Pani kiedyś to mówiła ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Ja proponuję zamiast takich eksperymentów zarypać wiadro... Myślę, że max 2 buchy i padniesz... ;) A nie jakieś kombinacje z balonami ;)

Opublikowano

70 zł tygodniowo to dużo dla mnie jak jeszcze nie pracuję a to tylko taki patent żeby wiesz poryć banie ;d

Ktoś cię w chuja robi skoro masz taką cenę. ;) Zresztą możesz tak palić, ale jak koledzy mówili i wiem z doświadczenia, to po wiadrze będziesz zadowolony. Nie wiem jak jeszcze paliłeś, ale bongo też jest ekonomiczne. ;)

@Flap

Może ty, kurwa, taki jesteś... Nie napisał co ile pali, więc nie będę się domyślał. Zresztą nawet niech kupi 3 worki, ale nie za tę cenę... Chyba że ma naprawdę, ale to naprawdę dobrego ziomka... Teraz idź i czepiaj się dalej.

Opublikowano

Skoro wydajesz 70 zł tygodniowo to palisz jakiś syf zmieszany z majerankiem. Lepiej jak zmienisz ziomka niz bedziesz robil jakies cuda z syfu ktory pewnie nie leżał l obok Mj

Opublikowano

@Upy

Jacy wy jesteście ułomni...

Nie każdy pali wora na tydzień, za te 70zł nie kupuje jednego wora tylko 3 kurwa pomyślcie czasem.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Walnij sobie wiaderko, 2 i po Tobie ;P. Na jedno wiadro idzie 1 cała kula.

A to z tym balonem to szkoda czasu ;d/

skpUo.png

Opublikowano

To już nie to samo ;p Jebnij sobie wiadro i będzie dobrze, jeśli temat dobry :D

A jak jakaś mieszanka z dopałem to gwarantuje, że będzie zajebiście ;D

Poszukaj maczanki z AM-2201, tylko że uzależnia po chuju ;D Ale jedna lufa na 2 i masz faze, że ja pierdole .. I nie trzymaj za długo w płucach bo odlecisz do innej krainy :D Z resztą poczytaj sobie o tym am na forum o dapalaczach :D To

Logo.JPG

Opublikowano

Polecam walić wiaderko na dół, kiedy wciągniemy wszystko- wdechnąć to spowrotem do butelki ciągnąc wiaderko lekko do góry (tak jakbyś nabijał tylko dymem z płuc) do samej góry i wal tak tyle razy ile dasz radę - klepie dużo lepiej, przetestowane :D

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@Flap

Może ty, kurwa, taki jesteś... Nie napisał co ile pali, więc nie będę się domyślał. Zresztą nawet niech kupi 3 worki, ale nie za tę cenę... Chyba że ma naprawdę, ale to naprawdę dobrego ziomka... Teraz idź i czepiaj się dalej.

TO raczej was w chuja robią ;)

U mnie na osiedlu wór za 20 chodzi.

W centrum po 25.

Ogólnie w Wielkopolsce jest najlepsza i najtańsza baka.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kup sztuke za 15 zł, zjaraj się i miej banie, dowiedz się że to był majeranek ;_;

Testuj jak nie masz nic innego do roboty, chociaż lepiej kupić i palić normalnie niż kombinacje z balonami

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Kup sztuke za 15 zł, zjaraj się i miej banie, dowiedz się że to był majeranek ;_;

Testuj jak nie masz nic innego do roboty, chociaż lepiej kupić i palić normalnie niż kombinacje z balonami

Sztuka za 15zł ;o

To nic Ci nie da, ponieważ THC wchłania się przez 7 sekund i gdy trzymasz tyle dym w płucach, później wypuścisz i weźmiesz jeszcze raz to Ci nic nie da, ponieważ wszystkie substancje już zostaną przez Ciebie wchłonięte.

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...