Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to Cheater

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Solarze widziałem gościa który stał w miejscu i wszystkie spoty dookoła niego się zlatywały, a on nie lał tylko się potował i killał je. Jak coś to mam screeny i mogę je wysłać do supportu. Czy to jest cheater?

Opublikowano

Jest to cheater. Używał zapewne WH. Jeśli miał nieduży lvl to i tak będzie miał na to wywalone, pewnie to był dropek. :P

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Drogi autorze możesz mi wyjaśnić po jakiego chuja zaglądasz na mpc bo to sama nazwa w sobie multi player cheats więc jeżeli jesteś użytkownikiem tego forum więc, według mnie to logiczne że też używasz cheatów, więc po co chcesz do nosić na innych?

P.S Sorka za wulgaryzmy ale autor jest dzieckiem więc za sam taki temat dostał by u mnie bana, a co do tych botów co się pod tym podpisali dał bym im po kilka procent bo... a zresztą brak słów, potocznie psy ogrodnika.

Opublikowano

Tylko nie licz na to że byle jakiego ss przyjmą. Na supporcie są tak wybredni z tym ss że szkoda się bawić aby zrobić prawidłowego.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@UP dokładnie kiedyś nagrałem dość perfidnie biegające za mną DH, miałem chyba 3-4 minutowy filmik, a oni go nie zbanowali ponieważ nie pokazałem ekwipunku (WTF?!?)

Opublikowano

A odpuszcze sobie zgłaszanie do supportu, bo i tak wszyscy na solarze mają wyjabane (może ja zaczne cheatować... xD). Co do pytania to nie byłem pewny czy to cheater, bo się nie znam. Jak napisałem mu na chacie:" Ej ziomek co ty robisz?", to mi odpisał: "No co? Dropie." i pomyślałem że to jest jakaś normalna czynność, może sobie kupil jakiś pro itemek z itemshopu i kosi. Poprostu chciałem się upewnić. Sorki, że pisze jakieś nieogarniete głupoty, ale dopiero zaczynam grać w metina i dopiero się uczę.

Opublikowano

Drogi autorze możesz mi wyjaśnić po jakiego chuja zaglądasz na mpc bo to sama nazwa w sobie multi player cheats więc jeżeli jesteś użytkownikiem tego forum więc, według mnie to logiczne że też używasz cheatów, więc po co chcesz do nosić na innych?

P.S Sorka za wulgaryzmy ale autor jest dzieckiem więc za sam taki temat dostał by u mnie bana, a co do tych botów co się pod tym podpisali dał bym im po kilka procent bo... a zresztą brak słów, potocznie psy ogrodnika.

1 zdanie -,-

Przepraszam bardzo a jak ty byłeś " dzieckiem " to kto CI tłumaczyl ? nie trzeba tak odrazu nazywać ludzi -,-

Chciał się dowiedziec tylko -,- takim o to traktowaniem widac jakimi jestesmy ludzmi -,-

Wystarczylo napisac

" Kolo mial czity, grał na modzie pewnie na auto potowaniu waithacku i czyms tam jeszcze ", a nie odrazu bluznic i ... Ale bylo minelo -,-

Opublikowano

A odpuszcze sobie zgłaszanie do supportu, bo i tak wszyscy na solarze mają wyjabane (może ja zaczne cheatować... xD). Co do pytania to nie byłem pewny czy to cheater, bo się nie znam. Jak napisałem mu na chacie:" Ej ziomek co ty robisz?", to mi odpisał: "No co? Dropie." i pomyślałem że to jest jakaś normalna czynność, może sobie kupil jakiś pro itemek z itemshopu i kosi. Poprostu chciałem się upewnić. Sorki, że pisze jakieś nieogarniete głupoty, ale dopiero zaczynam grać w metina i dopiero się uczę.

Czituj chłopie, na PL chyba tylko tyle można robić.. Tam jeszcze typy rozwalają tekstami, że nic nie mają, a moby padają bez jakiegokolwiek ruchu postaci.

Opublikowano

Powiem szczerze ,że powinieneś 2 razy przemyśleć zanim coś napiszesz bo wychodzisz na idiotę :/ I gadasz głupoty bo ja też jestem użytkownikiem tego forum i jakoś brzydzę się cheatami. Dla czego więc siedzę na forum które jak sama nazwa wskazuje jest poświęcona cheatom? Bo to forum jest świetne! I to że ktoś tu pisze i ma konto nie znaczy że jest cheaterem, jest tu masa uczciwych graczy którzy siedzą tu bo interesują się np. serwerami metin2.

yj4x.jpg

Opublikowano

Ludzie.. a moze po prostu peleryna mestwa? Jezeli same moby do niego przychodza, i samo tych mobow nie bije to to nie cziter. Lecz jezeli moby lataja wokol niego, a postac stoi w miejscu a moby tak jak by dostaja obrazenia i upadaja to juz ewidentnie cziter.

Opublikowano

Wyraźnie napisał że On stał i tylko potował a moby podlatywały do niego i dedały, Wydaje mi się że to musi być cheater chyba że miał jakieś dziwne lagi autor tematu.

yj4x.jpg

Opublikowano

na plu pelerynk latwo zdobyc... red las z rekawica a juz z podwojna to bajka i czasami jakis wiekszy lvl nawet ich nie zbiera

PS> to cheater na bank:D sam tak robilem:P

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...