Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Format Dysku D

Nostelon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zrobić format dysku D i gdy klikam prawym 'formatuj' wyskakuje mi komunikat, który nie wiem jak ustawić.

1369413589-U753536.png Takie ustawienia były automatycznie ustawiane, gdy klikam formatuj mówi mi, że mam włączone jakieś programy, chodź nic nie jest włączone. :x

Czekam na odpowiedz i pytanie. Jak mogę formatować dysk C, by nie usunąć windownsa?

Opublikowano

jak nie ma kiedy KAŻDY ma to w windowsie , właściwości komputera

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czekam na odpowiedz i pytanie. Jak mogę formatować dysk C, by nie usunąć windownsa? Mogę się mylić ale nie powinno Ci sformatować partycji na której masz windowsa.

malpasyg.png

Opublikowano

Czekam na odpowiedz i pytanie. Jak mogę formatować dysk C, by nie usunąć windownsa? Mogę się mylić ale nie powinno Ci sformatować partycji na której masz windowsa.

Naucz sie czytac... on mowi o D

@top

Czynności umożliwiające wyłączenie Przywracania systemu

1.Kliknij przycisk Start, kliknij prawym przyciskiem myszy polecenie Mój komputer, a następnie kliknij polecenie Właściwości.
2.W oknie dialogowym Właściwości systemu kliknij kartę Przywracanie systemu.
3.Kliknij, aby zaznaczyć pole wyboru Wyłącz Przywracanie systemu. Można także zaznaczyć pole wyboru Wyłącz Przywracanie systemu na wszystkich dyskach.
4.Kliknij przycisk OK.
5Gdy pojawi się następujący komunikat, kliknij przycisk Tak, aby potwierdzić, że chcesz wyłączyć Przywracanie systemu:
Wybrano wyłączenie Przywracania systemu. W przypadku kontynuowania wszystkie istniejące punkty przywracania zostaną usunięte i nie będzie można śledzić lub cofnąć zmian wprowadzonych dla tego komputera.
Czy chcesz wyłączyć Przywracanie systemu?
Po chwili okno dialogowe Właściwości systemu zostanie zamknięte.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

@up

chyba coś Ci się pomyliło. przeczytaj dolną część jego posta.

Jak mogę formatować dysk C, by nie usunąć windownsa?

malpasyg.png

Opublikowano

Ano chyba, ze tak. Napisalem mu od D, a partycji z windowsem nie sformatujesz tak. Musisz miec plytke albo na pendraku nagrane

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...