Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra mi się nie włącza "The connection to the server has ended."

czere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć. mam problem z tematem, który wielokrotnie był juz poruszany, ale niegdzie nie wiedzialem sensownej odpowiedzi. Problem polega na tym , że po wpisaniu swoich danych konta i akceptacji ich robi sie ciemny obraz i wychodzi mi z gry do pulpitu. wyskakuje okienko ,,The connection to the server has ended. Please try it again later."

żeby nie pisać ciągle tego samego uprzedzam juz, że :

-mam win7

-frameworka 4.5

-wyłączone wszelkie zabezpieczenia( zapora systemowa i anty vir)

-uruchamiam gre z pozycji administratora

-mam klienta europejskiego i konto na europejskiej stronie

dodam jeszcze, że robiłem już miliony reinstalek tej gry

-czyściłem kompa ze śmieci

-w folderze : windows/ system32/ drivers/ etc/ hosts - nie mam żadnego wpisu z gameguarda ani innego zabezpieczenia przed hackami

Mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź, a nie bana.

Dziękuję i pozdrawiam.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Widzę, że temat jest stary ale postanowiłam napisać rozwiązanie tego problemu bo i sama miałam do wczoraj taki problem. Komuś się przyda tak na przyszłość. Mam dwa komputery na jednym miałam identyczną sytuację jak Ty. Wina nie leży w prędkości internetu a sprzęcie. Internet jak miałam tak i mam 10mb/s. Jeśli masz procesor poniżej 2ki to Ci nie pójdzie nawet nadrabiając ram-em. Procesor i karta graficzna choć bardziej procesor z tego co zauważyłam. To są tylko te 2 rzeczy które w większości powodują problem z uruchomieniem gry. Jeśli chodziło o prywatne serwery i starsze wersje to Ci pójdzie ale na oficjalnym już nie. Jeśli chodzi o frameworka to mam 3,5 win xp i gra uruchamiana na laptopie. Na moim poprzednim komputerze sprawdzałam wszystko co jest możliwe nawet wyłączając opcje wizualne programem zewnętrznym i bawiąc się w całą reszte. Tak więc ktoś chce grać potrzebny lepszy sprzęt smutne ale prawdziwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...